Няма политическа атака в запечатването на известен столичен ресторант от

...
Няма политическа атака в запечатването на известен столичен ресторант от
Коментари Харесай

Спецов опроверга слухове за затворен любим ресторант на Борисов

Няма политическа офанзива в запечатването на прочут столичен ресторант от данъчните, съобщи пред бТВ шефът на Националната организация за приходите (НАП) Румен Спецов.

„ Политическа офанзива би било в случай че има някакви нарочни дейности, в случай че заведението или който и да е различен обект няма никакви нарушавания и се подхващат някакви дейности. В случая имаме съответно нарушаване, открито по съответен прийом. Там е отишъл екип, направена е покупка, инцидентна консумация, издадена е касова записка, тестван е касовият бон и той не е регистриран в Национална агенция за приходите. Тук къде има въздействие политическо “, попита Спецов.

По думите му инспекцията е част от лятната акция на Национална агенция за приходите и доста сходни инспекции предстоят, по тази причина е целесъобразно търговците да ревизират редовността на апаратите си и дали са свързани правилно с данъчните.

По документи запечатаното заведение в " Дианабад " няма нищо общо с Александър Сталийски, макар че по този начин се приказва в публичното пространство, сподели шефът на приходната организация.

Преди дни Национална агенция за приходите затвори за 14 дни огромен столичен ресторант, намиращ се в столичния квартал " Дианабад ", поради нарушаване на условията за вписване и отчитане на продажбите. По-късно в медии бе обявено, че става въпрос за известното заведение " 101 ", което се намира на територията на плувния комплекс " Дианабад ".

Известните със острите си офанзиви против Бойко Борисов издания " Капитал ", " Дневник " и " Сега " незабавно писаха, че това било обичаното място за игра на карти на водача на ГЕРБ. Бившият министър председател обаче от години не бил посещавал заведения за хранене и въобще заведения, разясниха по този мотив народни представители от ГЕРБ.

Не е напълно ясно от кое място идва информацията, че заведението е обичано на водача на ГЕРБ, нито засичан ли е там в последното десетилетие. Според изказвания в медиите Борисов посещавал ресторанта преди да сътвори партията си, а самият Ресторант " 101 " затваря порти през 2011 година После на мястото се появяват други заведения с разнообразни имена, а сега ресторантът още веднъж се споделя " 101 ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР