Няма по-полезно упражнение за човешкото сърце от докосването на дъното и

...
Няма по-полезно упражнение за човешкото сърце от докосването на дъното и
Коментари Харесай

8 неща, които добрите хора даряват на другите

Няма по-полезно упражнение за човешкото сърце от докосването на дъното и издигането нагоре, в блян да бъдат достигнати други хора.

Това написа блогърът Марк в колонка с житейски размишления. Той споделя, че един път седял на ръба на канара в естествен парк в Америка, когато до него се доближила разтреперана непозната жена, която плачела. Попитал я какво има и тя му споделила, че изпитва смут от височините, само че се доближила, тъй като желала да се увери, че е добре. Сторил й се прекомерно умислен.

Марк прекарал остатъка от деня, размишлявайки за нейната угриженост и за това какво прави хората положителни и изключителни. След това написал текст, в който изброява следните 8 неща, които съгласно него ги отличават.

1. Искрена подкрепа.  Проблемите и паниките са мотивите, които ни свързват и демонстрират на кого може да се разчита. Трудностите ни сближават повече от всичко друго. Те ни потвърждават кой е качествен човек. 

2. Внимание в нужния миг.  Има нещо доста особено в това някой да прекарва време с теб, даже когато не му е комфортно. Само поради теб самия и поради точния момент, когато ти е необходим. Въпреки умората и уговорките. 

3. Свобода, дарявана на другите да бъдат себе си.  Най-голямата привилегия в живота е да бъдем които сме в действителност. Хората, които ни поддържат в това, са невероятни. Те заслужават да ги оценяваме и да им отговаряме със същото.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР