Няма по-хубаво нещо от новопостроеният дом. В крайна сметка е

...
Няма по-хубаво нещо от новопостроеният дом. В крайна сметка е
Коментари Харесай

5 причини да изберете жилище старо строителство пред ново

Няма по-хубаво нещо от новопостроеният дом. В последна сметка е мъчно да не бъдете изкушени от концепцията за чисто нови уреди, подове и системи за отопление, изстудяване и електричество. Освен това закупуването на остаряло жилище, което се нуждае от ремонт, може да бъде плашещо, изключително за тези от вас, които не са строители и действително не схващат нищо от строене.

Въпреки това, купувачите на жилища могат да видят цялата хубост и капацитет в по-старите къщи. Това, което някои считат за ненадеждно и скучно, други виждат като сексапил - четири стени, цялостни с история, която не може да бъде дублирана. Освен фактора на носталгия, остарялата къща може да бъде и рационална покупка и във финансово отношение.

Разгледайте главните аргументи, заради които покупката на остаряла къща може да е най-хубавото решение, което в миналото ще вземете.

1. Старите жилища са по-евтини от новите

Какво значи остаряла къща? Като цяло, в случай че домът не е построен от съвременни материали като първокачествен бетон, той се квалифицира като „ остарял “. Обикновено тези домове са били издигнати преди 1970г. То обаче също е строено с висококачествени, въпреки и не толкоз нови материали, и действително ще си заслужава парите, които ще дадете за него. С други думи, за по-малко пари, ще си подсигурите жилище с по никакъв начин не неприятна структура.

2. Старите жилища са с по-качествено строителство

Добре познатият на всички ни израз „ в този момент не се строи качествено като едно време “ като цяло е правилно. Старите къщи са издигнати преди години, устоят на доста аспекти на строителството и действително не могат да бъдат възпроизведени през днешния ден. По-старите домове са били строени с дърво, направено от остарели дървета (дървета, които са достигнали огромна възраст, като не са били доста наранени) и затова са по-устойчиви на изгниване и деформиране.

Дори стените евентуално са разнообразни. В по-стар дом те евентуално са издигнати с мазилка и струг, което ги прави структурно по-здрави от структурата от гипсокартон на актуалните домове. Тези по-стари материали също обезпечават по-добра звукова преграда и изолираност.

3. Старите домове постоянно са на хубави места

Когато избират квартал, купувачите на жилища преценяват редица фактори - в това число учебния регион, равнището на престъпност и проходимостта. Ако търсите да купите остаряла къща, има възможност тя да се намира в прекрасен и обезопасен регион.
5-те наложителни въпроса, които би трябвало да зададете при оглед на жилище
Ако сте от хората, които търсят нов дом за своето семейство, то несъмнено към този момент знаете, че намирането му не е по никакъв начин лесна задача. Независи...
Прочети повече
4. Старите домове имат повече темперамент

Някои по-стари домове са съумели да запазят удобствата, които са присъщи за епохата, в която са издигнати - да вземем за пример, подове от твърда дървесина с шарка рибена кост и вградени детайли.

Докато по-новите домове ще отразяват актуалните трендове, те няма да задоволят други еклектични усети. Викториански домове с достоверни прозорци с витражи или потънала в средата на века всекидневна не могат да бъдат открити в актуалните къщи. Въпреки че доста дизайнери подражават на тези характерности, може да предпочетете да изберете оригинала.

5. Размерът на имота нормално е по-голям при старите домове

По-новите домове може да се оферират с по-нови улеснения, само че извън (особено в задния двор) нещата не са толкоз забележителни. Според данни на CoreLogic, новите структури нормално имат по-голяма къща с по-малък имот. Така че, в случай че огромен заден двор е в листата ви с неща, които са наложителни, значи имате потребност от по-стар дом.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР