Няма опасност България да остане без зимно почистване на пътища,

...
Няма опасност България да остане без зимно почистване на пътища,
Коментари Харесай

Ще остане ли България без зимно почистване на пътищата?

Няма заплаха България да остане без зимно разчистване на пътища, даже и при усилване на финансовата рецесия. Това разгласи служебният районен министър Иван Шишков. 

„ Старото управление на АПИ не си беше направило труда да направи каквото и да било по тази тематика ”, съобщи Шишков в ефира на Нова. И добави, че се чакат предложения от компаниите, които биха желали да извършват тези действия.

Той разяснява и ремонтите на пътища.

„ Бяха проведени едни състезания за настоящи поправки за три години. Комисия за защита на конкуренцията един път ги анулира и те бяха направени повторно, само че още веднъж ще бъдат проверявани. Моите подозрения са, че бившето управление на АПИ е желало да сложи страната в състояние, в което да няма никакъв различен избор, с изключение на да се удължат за повторно старите контракти ”, сподели Шишков. И изрази убеденост, че властта и строителният отрасъл ще реализиран съглашение за поддръжката на пътищата. Според министъра работата на въпросните компании зависи напълно от метода на страната и тя би трябвало да дефинира точни правила, които да се следват при осъществяването на главните и настоящи поправки.

Шишков увери, че страната ще помогне на пострадалите от пороя в Карлово със средстава от Фонда за бедствия и повреди.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР