Няма нужда от каски, има нужда от сиво вещество под

...
Няма нужда от каски, има нужда от сиво вещество под
Коментари Харесай

Сидеров не иска каски, а сиво вещество под каските

Няма потребност от каски, има потребност от сиво вещество под каската. Това съобщи в студиото на bTV водачът на " Атака " Волен Сидеров в коментар по за връзките в дребната коалиция.

Припомняме, че още в изборната нощ от Вътрешна македонска революционна организация контраатакуваха своя сътрудник в ръководството със заканата, че ще последват правосъдно търсене на отговорност за лъжите и клеветите по време на акцията. Няколко дни по-късно зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация и народен представител Искрен Веселинов изрече мнение и че съдружното съглашение ще би трябвало да се преразгледа.

Припомняме, на европейските избори, на които трите патриотични обединения се явиха независимо, откакто месеци наред не реализираха съглашение за потвърждаване на обединението, Вътрешна македонска революционна организация поведоха с резултата и съумяха да завоюват два мандата, като в Екологичен потенциал отиват лидерът на листата Ангел Джамбазки и изведения напред с преференции Андрей Слабаков.

По думите му от Вътрешна македонска революционна организация похарчили сред 6 и 8 млн. лв. за евроизборите - основно за покровители. В град като Пазарджик имат сред 500 и 1000 покровители, сподели Сидеров.

" Не поздравих Каракачанов в изборната нощ, тъй като по какъв начин да поздравя една машинация. Това не е почтен избор. Ще излизат обстоятелства. Никога Вътрешна македонска революционна организация не са взимали повече от 1 % на парламентарни избори. В момента този резултат беше от една доста огромна договорка. Тези 7 % ще костват на българския народ 3 милиарда лв. ", съобщи Сидеров обвързвайки изборния резултат на Вътрешна македонска революционна организация и покупката на изтребител Ф-16 за българската войска.

Според Волен Сидеров с изявленията от последните дни Вътрешна македонска революционна организация желаят да бъдат записани като единствената патриотична групировка в България, само че това няма по какъв начин да стане.

Сидеров няма индикации от другите съдружни сътрудници за искане за преразглеждане на съглашението, а и той не вижда учредения в тази посока. Не виждам какво има да се трансформира, съобщи изрично Сидеров и уточни, че си има управническа стратегия и по нея се работи. По думите му това е единствената посока, в която съдружното съглашение може да се преглежда.

Разписали сме управническата стратегия, остават още 2 години. Може да се прибавят нови цели, да се подпише анекс. Това съобщи водачът на " Атака " Волен Сидеров в отговор на въпроса: " В разпад ли е дребната коалиция ".

След изборите не се е чувал с сътрудниците си Каракачанов и Валери Симеонов, чул се е по телефона с премиера Бойко Борисов. Впечатлението на Сидеров е, че министър председателят също няма планове и претенции за преразглеждане по някакъв метод на съдружното съглашение.

Волен Сидеров не се е чувал и с Цветан Цветанов. За отдръпването и ставането му като редови член на ГЕРБ, водачът на " Атака " предсказа политическия път на Де Гол, който се отдръпва от политиката, само че след това се връща, с цел да направи най-значимите си стъпки. Това чака от и за Цветанов Сидеров, който изрече уважението си към направеното до този миг от Цветанов.

Волен Сидеров нападна и компанията, която брои бюлетините на вота и на тези избори - " Информационно обслужване ", които били с неразбираема благосъстоятелност. Волен Сидеров загатна, че поради това може и да се вършат всевъзможни операции на вота на българския народ. Той счита да подаде публично искане за инспекция на компанията. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР