Няма нужда да се оправдаваме за нищо в секса. Ако

...
Няма нужда да се оправдаваме за нищо в секса. Ако
Коментари Харесай

Пич, не те искам между краката си!

Няма потребност да се оправдаваме за нищо в секса. Ако нещо не ни харесва, сме в правото си да наложим ембарго и да го извадим от листата с нормалните си сексуалности.
Аз персонално съм привърженичка на множеството креватни действия и сигурно оралното обожествяване на моите гениталии от сътрудниците ми е измежду тях. Имам приятелки обаче, за които срамните устни и клиторът им са тера инкогнита за техните сътрудници. Може да споделят всичко от себе си с тях, само че не и тази част.
Във фантазиите всички може да сме смели и разюздани, само че в действителността всичко опира до това кое ти е прелестно и кое те кара да се свиваш в леглото от боязън да не би да ти се случи.
Някои дами задължават оралната обич да участва в креватното им меню, други дами пък за нищо на света не биха позволили устата на колегата им да припари до най-интимните им гънки.
Това обаче от време на време зависи от този, който се е запътил на юг от Рая.
Може да не го харесваме задоволително, та да желаеме да се споделим по този метод с него. Или пък не усещаме задоволително фамилиарност, с цел да му позволим да пие от извора на белоногата. За някои дами стимулирането с език е единственият източник на оргазъм, за други е толкоз срамна работа, че са в положение да се откажат от удоволствието си, единствено и единствено да не се червят, забързани в мислите си за миризмата, за хубостта и за голотата на женските си елементи.
Преди да решите да откажете тази наслада на себе си и на индивида, с който се любите, си отговорете в действителност ли не ви харесва този тип обич или просто изпитвате стеснение от вас самите? Да не приказваме, че оралният секс е тотална капитулация пред въоръжения с език ухажор.
Докато се чудите, ще ви кажа един сигурен факт – езикът е добре пристигнал на всички места, където ни кара да се гърчим от кеф. И още нещо доста значимо – на нито един човек тялото не мирише от самото начало на сапун и парфюм.
Най-големият зложелател на този тип обичане е личният ни мозък. Вместо да се прехласваме от възторг, когато главата на възлюбения е сред краката ни, ние се тормозим за някой пропуснат косъм, за това дали ченето му към този момент не е изтощено от прекомерно старателна любовна работа и по какъв начин наподобява нашата дибидюс женственост.
Един другар неотдавна ми показа, че за него е извънредно обидно, в случай че дамата, с която прави секс, откаже ищаха му да я задоволи с език. Твърдеше отривисто, че това е метод да засвидетелства какъв брой доста я харесва. Че по този метод неговата обич е реципрочна на нейната, с която тя го подарява, докосвайки члена му с уста.
Така че заключете терзанията си в килера и марш самоуверено към спалнята и към езика на обичания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР