Няма нито едно доказано нарушения в протокол от машините. Това

...
Няма нито едно доказано нарушения в протокол от машините. Това
Коментари Харесай

Радостин Василев: ГЕРБ и ДПС използват Нинова като маша

Няма нито едно потвърдено нарушавания в протокол от машините. Това коментира  депутатът от Политическа партия Радостин Василев.
Прочетете още
„ През април 2021 година предвидихме в 1000 секции да се броят разписките. Това броене не откри разминавания в разписките ”, съобщи още Василев.

То изясни, че от Политическа партия са предложили гарантирането на сигурността на вота посредством спомагателни софтуерни благоприятни условия, само че това е било отхвърлено от ГЕРБ.

„ ГЕРБ и Движение за права и свободи желаят да фалшифицират изборите. Използват Корнелия Нинова за маша на своята политика. Тя твърдеше, че има вяра, че вотът й пада поради това, че участват машини. Вчера на правна комисия сътрудниците от Българска социалистическа партия гласоподаваха за закриване на публичния съвет и други неща, които нямат нищо общо с настояванията на госпожа Нинова ”, сподели Василев.

Според него броенето на бюлетините не е надеждно. „ Имам райони, в които цялата комисия е на една партия. Полицията абдикира в последните избори от отбрана на вота. Последният министър, който съхраняваше до някаква степен честността на вота беше Бойко Рашков ”, съобщи Василев.

Според него измамите се правят не в секциите, а в Районната изборна комисия.

„ С този избирателен кодекс, който беше признат на парче, съм сигурен, че ЦИК, без значение в какъв състав е, РИС и СИК няма да могат да проведат избори. Ще виждаме опашки, на всички места където има хартиена бюлетина ”, сподели Василев.

„ Протоколът от машината е характерен, той се чете на машина, няма по какъв начин да се фалшифицира ”, продължи още той.

„ В момента ГЕРБ ръководят страната, в цялостна симбиоза с президента ”, сподели Василев.

По думите му няма излаз от обстановка, при която Народното събрание не действа. „ Ако няма кой да гласоподава връчените мандати, изпадаме в жестока политическа и парламентарна рецесия. Политическа партия няма да допусне да се доближи до такава обстановка ”, сподели Василев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР