Няма нито един случай на заразяване с коронавирус в български

...
Няма нито един случай на заразяване с коронавирус в български
Коментари Харесай

Браншът: Няма регистриран случай на коронавирус в български хотел |

Няма нито един случай на заразяване с ковид в български хотел или по време на събитие, проведено в хотел – това демонстрира допитване на Българската асоциация на експертите в мениджмънта на хотели (БАПМХ) до членовете на организацията.

Освен че 100% от респондентите заявяват, че липсва даже индивидуален случай на заразяване в хотелите, които ръководят, всички участници в допитването показват, че доколкото им е известно, сходен случай няма и в други хотели.

Според единната система за туристическа информация (ЕСТИ), над 3,8 млн. туристи са пренощували в места за настаняване от януари до септември 2020 година От допитването излиза наяве, че за интервала от 15 юни, когато отпадна възбраната за осъществяване на проведени мероприятия, до момента, единствено в хотелите – членове на асоциацията са извършени общо над 800 събития – семинари, конференции, сватби, отбор билдинги и други

Въпреки че хотелският бранш и секторът на събитията бяха едни от най-засегнатите от пандемията и въведеното изключително състояние у нас, още при оповестяването на ограниченията за сигурност от страна на здравното министерство, множеството хотели реагираха извънредно отговорно и вложиха хиляди левове в дезинфектанти, профилирано съоръжение и протоколи за сигурност, тъй че да не позволен заразяване както на гостите, по този начин и на личния състав си, настояват от Асоциацията.

Българската асоциация на експертите в мениджмънта на хотели е професионална (съсловна) организация, която сплотява мениджъри и притежатели на хотели и хотелски групи от цялата страна. Членовете на организацията ръководят общо над 10 000 хотелски стаи, основно в 4 и 5-звездния сегмент.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР