„Няма нищо задкулисно, няма никакви уговорки. Продължаваме разговори с много

...
„Няма нищо задкулисно, няма никакви уговорки. Продължаваме разговори с много
Коментари Харесай

Петков се кълне: Няма нищо задкулисно в разцеплението на ИТН

„ Няма нищо подмолно, няма никакви ангажименти. Продължаваме диалози с доста хора. Идеята е всеки един депутат да осъзнае голямата отговорност, която носи в Народното събрание”. Това съобщи пред публицисти министър председателят Кирил Петков от Трявна. И още веднъж назова отцепниците от Има Такъв Народ " смели хора ". Петков моли всеки депутат да си отговори на въпроса за какво е отишъл там.

" Това, което видяхме през вчерашния ден, и аз благодаря на смелостта на депутатите и на Радостин Василев е, че те споделиха: " Лоялността ни е към България и няма да допуснем замяна на обещаните ни хрумвания с някакви задскулисни сделки и другарства от 20 години с хора като Орлин Алексиев. Въпросът е образецът има да бъде последван от още 7 души " разяснява Петков. И отсече:

" Най-важно ни е да имаме 121 депутати без зависимости и никой от тях да не стопира правосъдната промяна и новата КПКОНПИ ".

По думите му забавянето на актуализацията на пенсиите е необикновен удар върху най-бедните пенсионери.

Според него, в случай че България влезе в поредност от избори, това би било пагубно.

„ Ако до края на годината нямаме 22 закона, стопираме 12 милиарда европейски средства за българската стопанска система. В този миг младите фамилии не получават спомагателни облекчения, горивата не престават да са на високи цени. Едновременно с това газовата дизерфикация би трябвало да продължи по метода, по който го направихме ", добави министър председателят във очевидно положително въодушевление.



ТЕМА преди 20 минути 1242 преди 57 минути 2169 преди 1 час 1718
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР