Няма нищо по-скандално в астрологията от страховития ретрограден Меркурий. В

...
Няма нищо по-скандално в астрологията от страховития ретрограден Меркурий. В
Коментари Харесай

Зодиите, на които ретроградният Меркурий ще повлияе положително, въпреки трудностите

Няма нищо по-скандално в астрологията от страховития назадничав Меркурий. В последна сметка Меркурий е шеф на връзката, което прави тази планета извънредно авторитетна, когато става въпрос за ежедневния ви живот.

Когато тази бързо движеща се и мощно умна вътрешна планета е ретроградна, това води до комплициране и неверни калкулации, които могат да изкарат всичките ви проекти от релси. За благополучие, в случай че сте един от зодиакалните знаци, които ще бъдат минимум наранени от ретроградния Меркурий напролет на 2022, не е нужно да се подготвяте за безпорядък и съсипия.

Ретроградният Меркурий стартира на 10 май в знака Близнаци. Този изменчив въздушен знак е податлив да мисли по-бързо, в сравнение с устата му може да се оправи, което прави неправилното другарство централна тематика на тази ретрограда. Въпреки това той няма да остане дълго в Близнаци, тъй като на 22 май Меркурий ще премине в Телец и до момента в който е в този закрепен земен знак, може да се окаже, че премисляте всяко свое решение и се борите да видите оттатък избрани настройки и гледни точки. Опитайте се да бъдете отворени и да се уверите, че знаете защо говорите.

Въпреки че ретроградният Меркурий може да преобърне живота ви, значимо е да запомните, че прекарването продължава единствено към три седмици. Приключвайки на 3 юни, тази ретрограда може да ви върне обратно във времето, припомняйки ви за недовършена работа. Може да има думи, които остават неизказани, и решения, които занапред би трябвало да бъдат взети , тъй че дано тази ретрограда ви даде още една опция да опитате още веднъж.

Кардиналните знаци обаче може да не усетят тежестта на това ретроградно влияние. Ето за какво:
 Зоидиите, на които ретроградният Меркурий ще повлияе позитивно  Зоидиите, на които ретроградният Меркурий ще повлияе позитивно  Зоидиите, на които ретроградният Меркурий ще повлияе позитивно  Зоидиите, на които ретроградният Меркурий ще повлияе позитивно
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР