Няма нищо по-плашещо от интервю за работа, особено ако се

...
Няма нищо по-плашещо от интервю за работа, особено ако се
Коментари Харесай

Експертът споделя ключа към успешното интервю за работа, ако мислите, че сте недостатъчно квалифицирани

Няма нищо по-плашещо от изявление за работа, изключително в случай че се чувствате незадоволително квалифицирани – само че ето по какъв начин можете да го постигнете съгласно кариерен консултант.

Представянето на изявление за изявление изисква храброст, тъй че когато стигнете до моментът на гризане на ноктите да ви бъдат заложени най-важните въпроси от евентуален човек, Ерин Макгоф, консултант по кариера и живот, показа по какъв начин да уверете се, че успявате всякога.

Тя се обърна към TikTok, с цел да показа някои препоръки, в това число призовавайки претендентите постоянно да аплайват за функции, даже в случай че не дават отговор на всички критерии за длъжностна характерност, както и в никакъв случай усещат, че губят времето на интервюиращия.

Жизненият гуру сподели на претендентите да се съсредоточат върху всевъзможни „ портативни умения “, които имат, които биха били потребни в работата, вместо да признават, че не считат, че имате задоволително опит. Тя даде образец за това по какъв начин да не отговаряте на заложен въпрос дали сте подобаващи за ролята.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР