Няма нищо по-лошо от това да бързате наоколо сутрин, само

...
Няма нищо по-лошо от това да бързате наоколо сутрин, само
Коментари Харесай

Хитрият трик на Стейси Соломон с кутии за обяд й спестява толкова много време сутрин

Няма нищо по-лошо от това да бързате в близост заран, единствено с цел да си спомните, че към момента би трябвало да извършите учебните кутии за обяд.

Сутрините могат да бъдат забързани за всяко домакинство, до момента в който се пробвате да подготвите децата си – както и себе си – за деня. Така че откакто всички са облечени, нахранени и подготвени, най-лошото нещо е да разберете, че сте не запомнили да приготвите учебния обяд.

Сега с помощта на някогашната звезда от X Factor Стейси Соломон можете да спестите време заран с нейния елементарен трик с кутия за обяд и това прави сутрините - или вечерите - полуда. Заетата майка на пет деца отиде в Instagram, с цел да показа непосредствен проект на хладилника си и показа своята комфортна техника за подготвяне на храна.

Тя сподели: „ Реших, че би трябвало да направя нормалната си подготовка за понеделник през днешния ден, тъй като на следващия ден съм през целия ден на открито и ще бъде супер натоварена седмица “, по-късно тя сподели едно от чекмеджетата на хладилника си, което беше цялостно с към този момент приготвена салата и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР