Няма нищо по-добро от това да имате смислена връзка с

...
Няма нищо по-добро от това да имате смислена връзка с
Коментари Харесай

Трябва ли да купите застраховка за дългосрочни грижи за вашите баба и дядо?

Няма нищо по-добро от това да имате смислена връзка с вашите баба и дядо. За страдание обаче, с напредването на възрастта може да им е мъчно да се грижат за себе си. Като любящ внук евентуално мислите какво ще се случи, когато пристигна това време.

За мнозина въпроси като „ кой ще се грижи за баба или дядо, когато имат потребност? “ са нещо всекидневно.

Добрата вест е, че застрахователната лавица за дълготрайни грижи може да помогне, освен като подсигурява, че има някой, който да се грижи за вашите баба и дядо, само че също по този начин може да помогне да осигурите успокоение на вашите родители и себе си.

Разберете какъв брой на ниска цена може да бъде покритието за дълготрайни грижи през днешния ден!

Трябва ли да купите застраховка за дълготрайни грижи за вашите баба и дядо?

Простият факт е, че като множеството възрастни хора, вашите баба и дядо евентуално живеят с закрепен приход. Освен в случай че към този момент не са възнамерявали разноски за дълготрайни грижи, те може да зависят мощно от вас и вашите родители, когато стартират да се нуждаят от помощ, с цел да извършват ежедневните си действия. Около 70% от хората на възраст 65 и повече години ще се нуждаят от някаква дълготрайна грижа.

Така че като цяло е добра концепция да закупите покритие за дълготрайни грижи за вашите баби и дядовци, вашите родители и даже за себе си по този въпрос. Ето три аргументи, заради които има смисъл да закупите това покритие за вашите баба и дядо:

Застраховката за дълготрайни грижи може да помогне на вашите баба и дядо, вашите родители и вас

Има постоянно срещано неправилно разбиране, че дълго- срочни грижи значи да плащате на вашите баба и дядо да отидат в център за подкрепяне. Не е наложително това да е по този начин. Въпреки че предлага подобен тип покритие, може да помогне и на тези, които възнамеряват да останат в дома си. Дори в случай че вие или вашите родители планирате да се грижите за вашите баба и дядо, застраховката за дълготрайни грижи може да помогне.

„ Някои застраховки за дълготрайни грижи могат да платят на член на фамилията, който да се грижи за “ вашите баба и дядо, изяснява Синтия Прум, капиталов консултант, създател и основен изпълнителен шеф на SIS Financial Group в Hoffman Estates, Илинойс. Може даже да помогне за смяна на „ дома на баба и дядо ви, с цел да им разреши комфорта да се грижат “, където живеят, „ спрямо помещение “.

Това може да отбрани вас и вашите родители. „ Виждала съм това по-често в последно време, моите клиенти стават надзирател “, сподели неотдавна Синтия пред CBS News. „ Гледачът самичък се разболява, разочарова се и пораства неприязън. “

Дайте в този момент подаръка на покритие за дълготрайни грижи на вашите баба и дядо.

Застраховката за дълготрайни грижи може да резервира независимостта на вашите баба и дядо

Застраховката за дълготрайни грижи не е единствено да подсигурява, че вашите баба и дядо получават грижите, които заслужават, тя може да им помогне да запазят своите самостоятелност, само че им разрешава да останат в уюта на личния си дом. Освен това може да подсигурява, че в случай че имат потребност от помощно жилище, могат да си разрешат лична стая, запазвайки уединението и достолепието си.

Застраховката за дълготрайни грижи може да даде на вашите баби и дядовци свободата на избор

Много пенсионери нямат доста благоприятни условия, когато става въпрос за избор на заведения за дълготрайни грижи. Техните пенсионни фондове просто не разрешават огромен избор. Това не би трябвало да е по този начин за вашите баба и дядо.

Застрахователната лавица за дълготрайни грижи може да преодолее разликата сред сумата пари, която вашите баба и дядо могат да си разрешат да платят за оборудване, и цената на оборудването, в което желаят да бъдат. Като такова, това покритие дава вашите баби и дядовци имат право да избират къде да попаднат.

Застраховката за дълготрайни грижи може да отбрани имуществото на вашите баба и дядо

Когато купувате застрахователна лавица за дълготрайни грижи за вашите баба и дядо, има някои награди, които идват дружно с нея. Ако вашите баба и дядо би трябвало да заплащат за личните си дълготрайни грижи, цената на грижите евентуално ще се отрази надълбоко в тяхното имущество. Като такива, те ще имат по-малко завещание, което да оставят за вас и останалата част от фамилията ви. Когато купувате застраховка за дълготрайни грижи за вашите баби и дядовци, вие защитавате тяхното имущество, като гарантирате, че тези разноски са покрити.

Предложете на вашите баби и дядовци отбрана за техните парцели със застраховка за дълготрайни грижи през днешния ден.

Изводът

Изводът е, че застраховката за дълготрайни грижи може да бъде от изгода за доста хора. Вашите баба и дядо обаче евентуално са с закрепен приход и може да не са в положение да си разрешат покритие. Когато купувате застраховка за тези събития за вашите баба и дядо, вие не просто оферирате премислен подарък, вие вършиме нещо, което ще покаже на вашите баба и дядо, че ги е грижа, като им помагате да отбраните тяхното достолепие, независимост на избор и имущество.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР