Няма нищо лошо да имате някакви очаквания за връзката си,

...
Няма нищо лошо да имате някакви очаквания за връзката си,
Коментари Харесай

5 нереалистични очаквания, които могат да провалят връзката

Няма нищо неприятно да имате някакви упования за връзката си, само че по-добре да са реалистични. Защото в случай че имате прекалено много упования от другия, е доста по-вероятно да се сблъскате с цялостен куп разочарования. Единият ще чака прекалено много, а другия ще усеща напражение, че не може да извърши тези упования и по този начин, рано или късно, един от двама ви няма да издържи. Ето за кои подводните камъни да внимавате, с цел да избегнете огромни разочарования и провал в връзките.

Очаквате, че в положителната връзка няма спорове
На всеки му се желае връзката му да е съвършена и няма кавги, само че това не е действително. Конфликти се появяват във всяка връзка. Дори сътрудниците да си живет доста добре дружно, рано или късно поражда обстановка, в която двамата няма да са на едно мнение и това ще докара до напрежение. Ако вярвате, че няма по какъв начин да се скарате, ще останете засегнати и разочаровани, когато истината лъсне пред очите ви.

Половинката ви постоянно би трябвало да демонстрира схващане към възприятията ви
А вие успявате ли постоянно да разберете неговите? Много се приказва по тази тематика, само че е правилно – опорната точка на всяка добра връзка е откритата връзка, в която сътрудниците си имат вяра и са спокойни, че могат да си споделят всичко. Това включва и да споделяте по какъв начин се чувствате в тази или онази обстановка.

Двойките постоянно би трябвало да излизат дружно
Това по никакъв начин не е наложително и е нереално да го очаквате от половинката си. Най-добрите връзки са тези, в които двамата са съумели да запазят характерността си, без да карат другия да страда от това. Той изпитва потребност да се занимава с неговите си мъжки работи, без да му се месите. В началото на връзка може да ви се желае да сте непрекъснато дружно, само че с време идва миг, в който обезверено ще имате потребност да бъдете независими.

Ако се „ вречете “ един на различен, връзката е лесна за поддържане
Абсолютно не. Хората всеобщо имат вяра на тази илюзия. И при мъжете, и при дамите се случва неправилно да считат, че щом към този момент сте си споделили, че се обичате и имате сериозна връзка, да не приказваме пък за брак, то това автоматизирано значи, че можете да се отпуснете по течението и да не си давате доста напън, тъй като този човек ви е в забрадка вързанa. Нещата обаче не стоят по този начин. Връзката изисква доста работа от страна и на двамата. Отношенията сред двама души не са такива, каквито ги виждаме в сантименталните филми. Ако си представяте всичко да върви супер елементарно, не се учудвайте, в случай че той изгуби интерес и се оказва, че не вие сте любовта на живота му.

В любовта няма потребност да казвате “Съжалявам ”
Всъщност любовта и извинението вървят ръка за ръка. Ако сбъркате, би трябвало да сте подготвени да казвате “Съжалявам ”, тъй като това е индивидът, с който споделяте живота си. Ако вие не сте подготвени да се извините, по какъв начин очаквате да го чуете от него, когато той би трябвало да се извини на вас.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР