Няма никакво съмнение, че ако Койна Русева и съпругът й

...
Няма никакво съмнение, че ако Койна Русева и съпругът й
Коментари Харесай

Койна Русева дала 500 хил. за образованието на децата си


Няма никакво подозрение, че в случай че Койна Русева и брачният партньор й Румен Станчев стартират да пресмятат каква сума са вложили в образованието на наследниците им, ще им прилошее.

 

Всички те – две момчета и едно момиче, са ученици на влиятелни учебни заведения във Англия, за които несъмнено, се заплащат луди пари.

По груби калкулации фамилията е броило над половин милион единствено за таксите.

 

Като всяка друга майка, по този начин и Койна Русева не пропуща опцията да се похвали с следващата тапия, която са получили децата й. Всеки от тримата й наследници е с афинитет към ученето. Всеки средностатистически българин обаче би изпаднал в смут, в случай че ревизира какви са таксите в образователните заведения, в които учат отрочетата й.

 

Макар актрисата и брачният партньор й, който е икономист да не са средностатистически българи, за тях таксите също са съществено предизвикателство пред бюджета им. Преди дни Койна се похвали с дипломата на сина си Константин, избрал да наследи специалността й, само че за разлика от нея се обучавал в Ирландия.

 

Бърза инспекция сочи, че това е най-евтиното образование, получено в фамилията на звездата. Студентите заплащат вноска от „ единствено “ 3000 евро плюс спомагателна такса от 193 евро. На фона на сумите, платени за образованието на останалите двама наследници в фамилията, това е нищо.

Те са обучавани в Англия, където студентските такси са напълно разнообразни.

 

Голямата им щерка Калина е ученик на влиятелната гимназия с вековна традиция „ Oakham School “, където срочната такса възлиза на стойност 13 000 паунда. След това Калина се записва в лондонския университет „ Куин Мери “, който приключва преди 4 години. Таксите там стигат до 18 000 паунда за британци и 30 000 паунда за чужденци. Прости сметки сочат, че образованието й там се равнява на 160 000 лева

 

Калоян, който е най-малкият наследник на фамилията се дипломира в гимназията на кака си при започване на лятото. 5-годишното му образование там възлиза на стойност 130 хиляди паунда, а занапред му следва и университет.

Е, както сами се досещате, неслучайно Койна Русева се гордее с образованието на децата си. Несъмнено е още по-горда със брачна половинка си поради това, че са съумели да поемат всички тези разноски.

Източник: Уикенд





Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР