Няма никакво пространство за предоговаряне на споразумението за оттеглянето на

...
Няма никакво пространство за предоговаряне на споразумението за оттеглянето на
Коментари Харесай

Юнкер срази опита на Тереза Мей: Никакво предоговаряне на Брекзит

Няма никакво пространство за предоговаряне на съглашението за отдръпването на Англия от Европейски Съюз, съобщи през днешния ден пред Европейския парламент в Страсбург ръководителят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер, представен от Българска телеграфна агенция.
 Тереза Мей на незабавна среща с водачи на Европейски Съюз след отлагането на вота за Брекзит  Мей отсрочи вота за Брекзит, Англия се готви за излизане от Европейски Съюз без договорка  Англия може едностранно да приключи Брекзит, разгласи Съдът на Европейски Съюз
Той добави, че е слисан от събитията в последните часове - поръчките на английския министър председател Тереза Мей, че ще се опита да предоговори изискванията. В края на ноември постигнахме съглашение с английското държавно управление. Ще беседвам тази вечер с премиера Мей, добави Юнкер.

Сделката, която постигнахме, е най-хубавата и само вероятната. Няма никакво пространство за предоговаряне. Има място за обяснения и тълкувания, само че без преразглеждането на текста, това би трябвало да бъде ясно на всички, сподели Юнкер.

Той означи, че огромният проблем е така наречен " защитна мрежа " сред Ирландия и Северна Ирландия. Решени сме да създадем всичко допустимо тази мярка да не бъде прилагана, само че е належащо да я предвидим, разясни Юнкер.

Снощи ръководителят на Европейския съвет Доналд Туск заяви, че ще включи в дневния ред на съвещанието на европейските държавни и държавни ръководители тази седмица точка, отдадена на въпроса с напускането на Англия. Няма да предоговаряме съглашението, в това число за " защитната мрежа ", само че сме подготвени да обсъдим с какво можем да улесним утвърждението на контракта от английска страна, добави Туск.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР