"Няма никакви знаци, които да дава Снежана Дукова. Няма нищо

...
"Няма никакви знаци, които да дава Снежана Дукова. Няма нищо
Коментари Харесай

СУТРЕШЕН ТОРМОЗ ЗА ЗРИТЕЛЯ: Цветанов и Хекимян показаха селяндурщина! Без капка култура и етикет и двамата...

"Няма никакви знаци, които да дава Снежана Дукова. Няма нищо нагласено, случва се когато доста народни представители гласоподават, да имапроблем с пултовете за гласоподаване ", съобщи ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов във връзка гласуването в пленарна зала за новите членове на Висш съдебен съвет и подозренията за предоставяне на знаци.

Цветанов е безапелационен, че знаци не се дават. Той посочи, че в случай че се даде панорамна фотография, ще се види, че и други депутати са имали проблеми при гласуването и са вдигали ръка. Водещият Антон Хекимян продължи да рови за повдигането на ръце, като напомни думите на Михаил Миков от Българска социалистическа партия, който единствено преди дни съобщи, че социалистите и различен път дали своят вот със знаци. Цветанов обаче е безапелационен, че в този случай не може да се приказва за сходни неща.

"Нормално ли е да приказваме за това какъв брой пари ще вземат от Висш съдебен съвет, за какво не приказваме за Брендо, че е наказан в Италия, а тук към този момент толкоз години няма неоправдателна присъда. За това би трябвало да приказваме, дано да дадем опция на новите членове да се потвърдят ", съобщи Цветанов.

В опита си зам.-председателят на ГЕРБ да отбрани претендентите си се получи същински скандал сред Хикемян и Цветанов. "Защо не попитахте Соня Найденов и другите, по какво критериите по които са определени останалите не дават отговор. Най-лесно е да влезем в едно студио и да бъдем отрицателни ", съобщи Цветанов.

За това дали има търкания сред съдружните сътрудници, Цветанов съобщи, че няма нещо което да не може да се позволи. "Днес ще имаме среща с тримата патриотични водачи и ще приказваме тъкмо за тези проблеми ", съобщи още ръководителят на вътрешната комисия.

"За назначението, което приказва Валери Симеонов, това е предопределение на един от сътрудниците от Обединени патриоти. Всичко, което е в съглашението е това, което сме се разбрали и през днешния ден ще почистим тези недоразумения. Ангажиментите на всички не е дало опция да се направи среща. Постоянно се слушам с Валери Симеонов. Смятам, че той е един непосредствен човек и желае да посочва нещата с същинските им имена, ние пък въпреки това се въздържаме от сходни мнения, тъй като избираме да решаваме проблемите в фамилията ", съобщи Цветанов.

Цветанов е безапелационен, че няма никакви провокации към президента. Той напомни и част от отчета на комисията, когато 2012 при връщането си от Португалия, Румен Радев е извънредно впечатлен от F-16, по-късно пък се оказва, че за него най-хубавото е да се вземат "Грипен ". 2016 година, няколко месеца преди включването му в президентската акция, той вкарва осми критерии, като примерна скица за разплащане, което не е минало през Народното събрание, дискфалифицира един от участниците и не дава никаква опция за конкурентност.

"Понеже чух и гледах деликатно визитата на президента Радев, той няколко пъти говореше за стратегическите връзки със Съединени американски щати, когато обаче го попитате за Крим, той не споделя нищо. Когато беше президент Плевнелиев, той работеше с Европейски Съюз, а президента Румен Радев не е отишъл на банкет даден от Европейски Съюз по какъв начин наподобява това.

За разграничаването от кмета в Хасково, Цветанов съобщи, че това е тематика която е дълга за пояснения. Борисов и Цветанов не еднократно са правили срещи с Беливанов, само че усъвършенстване няма, защото той не кореспондира с това уговорките, които са поели от ГЕРБ. "Някои пъти се случват и неточности ", съобщи Цветанов, като добави, че градоначалника не се е възползвал както би трябвало от плановете, както други общини.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР