Няма никакъв спор около тезата, че Лео Меси е сред

...
Няма никакъв спор около тезата, че Лео Меси е сред
Коментари Харесай

Няма по-титулуван футболист от Лео Меси

Няма никакъв спор към тезата, че Лео Меси е измежду най-великите футболисти, които са играли тази игра в миналото. С всичките си извоювани титли и маркирани голове аржентинецът го е потвърдил.
 Антонела Рокузо и Лео Меси - всичко, което не знаем за връзката ѝ с футболиста
Всичко, което не знаем за Антонела Рокузо - дамата до Лео Меси

Безупречна във всяко отношение

Вчера, 20 август, Меси съумя да помогне на своя нов тим - Интер Маями, да завоюва първия трофей в клубната си история. И това се случва единствено след няколко изиграни мача за американския тим, част от притежателите на който е Дейвид Бекъм.

И след тази паметна за клуба вечер Лео Меси публично се трансформира в най-титулувания футболист в историята. До момента аржентинецът е съумял да завоюва 44 трофея с тимовете, в които е играл.

Разбира се, не е никаква изненада, че най-вече оценки футболистът е спечелил с Барселона. Става дума за цели 35 трофея. Пет са купите, извоювани с националния тим на Аржентина, като измежду тях е и може би най-ценната за Меси - тази от Мондиал 2022.

Три трофея  вдигна и за късия си престой в ПСЖ. А за момента един е този с Интер Маями, само че самият аржентинец загатна, че това е единствено началото. До този миг пред Меси по брой извоювани трофей стоеше Дани Алвеш със своите 43.
 Кой е Хорхе Мас - притежателят на Интер Маями, тимът, в който ще играе Лео Меси
Кой е притежателят на Интер Маями

Какво знаем за Хорхе Мас

Съмняваме се обаче бразилецът да опита да изравни още веднъж Меси. Причините са две. Първата е, че сега е в пандиза и има проблеми със закона по обвинявания за обезчестяване. А втората е, че е на 40 години. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР