Няма никакъв шанс ПП-ДБ да направи правителство с ДПС във

...
Няма никакъв шанс ПП-ДБ да направи правителство с ДПС във
Коментари Харесай

Николай Денков: Делян Пеевски е най-голямото зло, което се случва на България в момента

„ Няма никакъв късмет ПП-ДБ да направи държавно управление с Движение за права и свободи във водеща настройка. Пеевски сега е най-голямото зло, което се случва в България, тъй като точно той стартира да командва процесите “ – това сподели министър председателят в оставка Николай Денков по време на доклад на свършената работа в спомагателния 10-ти месец от ръководството на кабинета.

„ Пеевски стартира да командва ГЕРБ, в действителност той искаше избори, и ние отиваме на избори поради него. Осъзнаваме чудесно, че казусът на България сега е Пеевски “, добави Денков.

ГЕРБ дадоха поръчка за необятна формула на властта

Премиерът в оставка дава отговор на въпроси на жители и медии.

Относно акцията на ДАНС и КПКОНПИ в Агенция „ Митници “ Денков се застъпи за шефа Петя Банкова. По думите му тя е с безупречна известност и даде за образец сполучливите акции по залавяне на опиати.

„ От доста време има клюки, въртят се в медиите, че ДАНС прикрива канали за опиати. Работата на службите е да ревизират тези сигнали и да кажат правилни ли са или не. Много пъти съм казвал, че има слепота в ДАНС “, съобщи Николай Денков.

По-рано денем стана ясно, че основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев напуща позицията си по лично предпочитание. „ Той е под сериозен напън от страна на Министерство на вътрешните работи министъра. От месеци ми е казвал, че има напън да напусне, защото не може да работи с Калин Стоянов. Когато в една институция хората не могат да работят в екип, ситуацията става доста мъчно “, сподели Денков.

При обиските в дома и офиса на шефа на Агенция „ Митници “ търсеха пари и документи, изясни бранителят Аделина Натина

Премиерът в оставка добави, че няма изключително доверие на Коцев „ заради някои неща, които се случиха “, само че не посочи тъкмо какви.

Служебен кабинет

„ Хора от ПП-ДБ нямат място в служебния кабинет. Ние си научихме урока още от 48-ото Народно събрание, когато видяхме, че в случай че няма ясна стратегия какво би трябвало да се свърши, въобще няма място за договаряния “, разяснява Денков.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР