Няма начин да няма начин! Сигурно това се върти в

...
Няма начин да няма начин! Сигурно това се върти в
Коментари Харесай

Когато извънредното положение може да почака

Няма метод да няма метод! Сигурно това се върти в главите на доста от нас, когато просто ни се прииска да избягаме от изключителното състояние, от вируса и от всичко отрицателно, което ни залива ежедневно.
 Снимка 476677

Сигурно това е била и мисълта на притежателите на UTOPIA FOREST - дребен хотелски комплекс с вили, сврян в лесопарк " Росенец " край Бургас. Няма метод да няма метод... и ето по какъв начин концепцията за легално бягство от способите на щаба, ни идва като ултимативното избавление!

Изолация в гората. Почивка край морето. Забавление за цялото семейство. Безопасност за децата. Спорт навън и чист въздух. На което и от тези неща да държите извънредно доста за вашата отмора - имате ги вкупом с #УТОПАЦИЯ.
 Снимка 476680

Разгледайте цялостната презентация на #УТОПАЦИЯ
 Снимка 476675

Така се споделя пакетната услуга, с която хотелиерът Кристиян Киров потвърди, че няма метод да няма метод за феновете на природата и туризма.
 Снимка 476681

Изгледайте обръщението на Кристиян Киров за #УТОПАЦИЯ

Единственото изискване - да дадете негативен тест за COVID-19. Това е особеното изискване, гарантиращо сигурността на всеки един претендент за първокласна вила в гората на Отманли, край Бургас.
 Снимка 476678

#УТОПАЦИЯ е пакетна услуга, която включва ужасно прекарване, подсигурява сигурността и здравето ви, и подсигурява мемоари за цялостен живот - надалеч от карантина и боязън!
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР