Няма как някога някой да не ви е казвал, че

...
Няма как някога някой да не ви е казвал, че
Коментари Харесай

Най-големите грешки във всяка връзка

Няма по какъв начин в миналото някой да не ви е казвал, че притегляте тъкмо такива хора, каквито сте и вие самите. И това значително е правилно. Затова, нерядко става по този начин, че се озоваваме до сътрудник, който е също толкоз прочувствен, емоционален, експлозивен и инатлив като самите нас. И тогава, несъмнено, изникват въпросите „ Как да го задържа? ” и „ Дали въобще ще се получи? ”

Всъщност, това не е по никакъв начин мъчно, в случай че заобикаляме да вършим избрани неточности във взаимоотношенията си и в случай че „ отглеждаме ” връзките си, по този начин както ни се постанова да поливаме всеки ден или през ден цветята вкъщи. Защото зад всяка сериозна, дълготрайна връзка стоят думи като самообладание, грижа и компромис. Обратните на тези „ проявления ” съвсем постоянно се оказват пагубни за едни дълготрайни и хармонични взаимоотношения.

Основните неточности в любовта

Не помагате и не сте признателни. Ако сте благи и положителни с колегата си, в случай че проявявате схващане и се стараете да сте му от изгода постоянно, когато можете, в случай че не забравяте всекидневно думи като „ Как си? ”, „ Благодаря ” и „ Извинявай ”, имате голям късмет да спечелите индивида вечно. Ако, обаче смятате, че към този момент дотам сте привикнали един с различен, че няма потребност от думи като „ благодаря ”, то несъмнено сте объркали пътя. Всеки обича да знае, че прави нещо положително, че е скъп, точно поради това, което прави. Ако сте признателни даже за ежедневното утринно кафе, което ви сервира сътрудникът ви, това се вижда. Приемайки го за нещо обикновено, което надали не Той е задължен да прави за вас, вие вършиме една от най-често срещаните неточности в построяването на сходни взаимоотношения.

Прикривате същинското си мнение и не поддържате връзка ясно. На всяка от нас се е случвало да не хареса някой от приятелите на колегата си, да има мнение, друго от неговото по не един и два въпроса. Премълчавате го или даже го криете, съгласявате се с неща, които не мислите? Ето това също е една от най-неприятните неточности. Защото, стараейки се да се харесаме и да не възразяваме, ние трупаме освен негодуванието в себе си, а и крием същинското си лице от колегата ни. Бъдете почтени един с различен - казвайте си истината в очите. Така е най-лесно да разберете дали сте един за различен, а и единствено по този метод се учите да сте открити и споделящи до дъно.

Не давате независимост и непрекъснато сте „ закачени ” на врата на колегата си. Всеки има неприятни дни или такива, в които просто не му е до дълги диалози и безсмислени пояснения. В такива моменти, най-лошото, което могат да ви създадат и надлежно вие да извършите, е да ви засипят или да засипете колегата си с въпроси от сорта на „ Защо си подобен? ”, „ Защо не приказваш? ”, „ Трябва ли да ти понасям настроенията? ”. Нима тъкмо в този момент би трябвало да напрягате ситуацията още повече? Просто оставете човка до себе си да диша, да бъде със себе си, да се успокои, да се усеща свободен да не приказва, а не задължен да дава отговор и коментира. Същото се отнася и за излизането по настрана - то си остава значимо и за двама ви. Защото, започнете ли да губите своя кръг от другари, идва и точка

Губите своя обществен кръг - заради прекомерна ревнивост или просто, тъй като решавате, че в този момент целият ви свят е Той. Какво по-лошо от това да се изолирате от сътрудниците или от приятелите си, с които се познавате от деца? Нима, в случай че до себе си имате образован, грижлив и любящ мъж, той самият ще допусне да се случи сходно нещо? Много добре знаете отговора. Затова - бъдете едно цяло и в това време не забравяйте, че сте независими единици. Всичко в рационални граници, несъмнено. Няма по какъв начин да проявим схващане към мъж, който всеки ден излиза с приятелите си, нито към жена, която не е виждала най-хубавата си другарка от шест месеца, поради...Него.

Непрекъснато вършиме връзката си обществено притежание. Колкото по-малко говорите и демонстрирате най-личните си усеща и прекарвания, толкоз повече ги оставяте единствено за вас. А какво по-хубаво от това да си имате единствено ваше „ чекмедже ” с страсти, което да отваряте постоянно и което да не свързвате с утвържденията или възраженията на близките! Имайте си ваша територия, в която не допускате никого. От лични наблюдения съм схванала, че сътрудници, които приказват намерено даже за интимните си връзки пред останалите, не съумяват да запазят връзките си във времето. По този метод се губи и известна доза от уважението един към различен.

Карате се пред другите и имате навика да злепоставяте половинката си в компания - съвсем непростимо, строго неразрешено деяние. Ако имате да казвате нещо на колегата си- нещо, което ви е обидило в държанието му или пък просто сте решили негова постъпка за неверна, не го премълчавайте, само че единствено, когато сте уединено. В противоположен случай, няма да последва нищо положително. Да нараниш половинката си с ясното схващане, че го правиш пред други хора, е една от най-унизителните действия, показваща само липса на почитание и изтъкваща известна доза власт, която упражняваш върху индивида до теб.

Само единият отстъпва Компромисите са нещо, което малко хора владеят и още по-малко обичат. Затова - в случай че те са едностранни или наклонени „ в изгода ” на единия, връзката е обречена. Идеалният вид е да се редувате. Ако през днешния ден сте склонили да пренебрегнете ваша другарка и да излезете с родственици на половинката ви, идващият път, когато вие поискате да отидете дружно на кино, а той към този момент се е схванал с един другар за по бира, просто му напомнете, че е негов ред. Бъдете почтени и точни в връзките си и ще се убедите, че сте намерили вярната посока.

А другояче - с цел да върви по верния път, всяка връзка би трябвало да се отглежда и за нея би трябвало да се работи всекидневно. Не се оставяйте на течението на битовизмите и всекидневните дребни различия. Искате ли да сте дружно, имате ли предпочитание, знаете...ще намерите и метод. С малко изпитание обаче.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР