Няма как на този етап да кажем да на започването

...
Няма как на този етап да кажем да на започването
Коментари Харесай

Захариева: Няма как да кажем да на преговори със Северна Македония с ЕС, и под външен натиск

Няма по какъв начин на този стадий да кажем " да " на започването на договаряния на за участие в Европейски Съюз . Това сподели външният министър пред btv.
Аз го разгласих и след Берлин, знаете, че България трайно и поредно поддържа европейската вероятност на страните от Западните Балкани в Европейски Съюз, само че нашата поддръжка за Северна Македония в никакъв случай не е била без изискване и неуместни изказвания чух доскоро, че едвам в този момент сме посочили това. Това не е правилно.  Още 2012г. отново имаше огромни очаквания за такива договаряния, бях в екипа на президента Плевнелиев и доста доборе си припомням срещата с еврокомисаря по разширение. Същото декларирахме и при председателството на Европейски Съюз - да това е наш приоритет, само че изискването е подписването на контракт за другарство, напомни тя.
 Вътрешна македонска революционна организация няма да поддържа започването на договаряния със Северна Македония, в случай че е заплашен националният интерес Вътрешна македонска революционна организация няма да поддържа започването на договаряния със Северна Македония, в случай че е заплашен националният интерес
Вътрешна македонска революционна организация няма да поддържа започването на договаряния със Северна Македония за участие в Европейски Съюз, в случай че е заплашен националният интерес! Това стана...
Възможно ли е позицията на България да се промени идната седмица поради външен напън? Не, безапелационна беше Захариева, поради външен напън доста ясно сме заявявали тази позиция , сподели тя.
Очаквайте детайлности.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР