Няма как и Борисов да е сит, и прокуратурата да

...
Няма как и Борисов да е сит, и прокуратурата да
Коментари Харесай

Йордан Терзийски: Много субекти са уплашени от обединението ни с ДБ

Няма по какъв начин и Борисов да е утолен, и прокуратурата да е цяла, безапелационен е депутатът от " Продължаваме промяната "

" Продължаваме промяната " и " Демократична България " възнамеряват да се явят взаимно на предварителните избори.

" Искаме да създадем огромно обединяване освен сред " Продължаваме промяната " и " Демократична България ", само че и с всяко съдружие и организация, които се борят за нещо. Тази формула може да даде действително решение на обстановката. В 48-ото Народно заседание доста ясно се разграничиха лагерите. Видя се, че обединението на статуквото и хартията влезе в Народното събрание, гласоподава си бюлетината и блокира законите по Плана за възобновяване. " Това съобщи депутатът от " Продължаваме промяната " Йордан Терзийски в ефира на " Денят ON AIR ".

По думите му партията ще търси поддръжка освен от Демократична България, само че и от останалите обединения за " опълчване на това, което ни се е предложило досега ".

" В това Народно заседание нямаше воля да се приказва за политики. С всевъзможни процедурни трикове се отлагаше приемането на механизма за следствие на основния прокурор. ГЕРБ заявяваха, че са евроатлантици, само че в края на Народното събрание отхвърлиха закони по Плана за възобновяване. Техният евроатлантизъм завърши ", напомни той.

Пред гостът акцентира, че по-различното в идващия парламент ще е обединяването. Той не изключи опцията, в случай че бъде открит общ език, " Продължаваме промяната " още веднъж да работи с Българска социалистическа партия.

" Не е моя работа да давам оценка на кабинета " Донев ". За мен е значимо да има поредна политика и проектозакони, които да се внасят в Народното събрание ", разяснява той.

Гостът отговори и на изказванията, че реденето на листите за идните избори е провокирало проблеми сред " Продължаваме промяната " и " Демократична България ".

" Много субекти са уплашени от обединяването ни, ще се опитат да вкарат чеп в него и да пускат опорки. Няма нищо такова. Целта ни е по-важна от персоналните упоритости на някого ", безапелационен бе той.

Терзийски още веднъж акцентира, че от партията не биха се съгласили на коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи.

По отношение на положението на пътищата у нас депутатът заключи: " Имаше едни чували и едни автомагистрали, още си караме по същите разрушени пътища ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР