Няма как другият кандидат да заплашва номинирания от ИТН за

...
Няма как другият кандидат да заплашва номинирания от ИТН за
Коментари Харесай

Пак провокатори: Заплашвали Каримански, за да набедят Гюров и да скарат ИТН и ПП

Няма по какъв начин другият претендент да заплашва номинирания от Има Такъв Народ за началник на Българска народна банка, разгласи министър председателят
Отново провокатори са отговорни за разтърсванията в ръководещата коалиция. В това е уверен министър председателят Кирил Петков. Той взе отношение по новината, че Любомир Каримански е получил „ мутренски смс “ с текст: „ Откажи се или проблемите ти ще стартират незабавно и нямаш визия какъв брой ще бъдат съществени!!! “.

„ Това са мутренски похвати, които са го изпратили. Пълен парадокс е тази опасност да идва от другия претендент. Въпросът е кой прави тази провокация. Някой я прави в този миг “, съобщи Петков пред публицисти в коридорите на Народно събрание. Той се закани, че отговорните ще бъдат открити и ще си носят следствията.

След като Каримански сподели какво е получил на телефона си, подозрителните погледи, естествено, незабавно се насочиха към Политическа партия, които единствени имат полза от изтеглянето на втория претендент и довършването на процедурата с един участник. Съмненията се ускоряват и от изказванието на Слави Трифонов, че Кирил Петков отправил персонални обиди към Любомир Каримански.

Премиерът отхвърли юрист Борис Георгиев да му е подсказал да издигне Андрей Гюров за поста.

„ Коалицията в комплицирана конструкция “, съобщи още Кирил Петков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР