Няма как да се водят преговори с Газпром в момента,

...
Няма как да се водят преговори с Газпром в момента,
Коментари Харесай

Томислав Дончев: В момента „Газпром” не е надежден източник на газ

Няма по какъв начин да се водят договаряния с „ Газпром ” сега, тъй като в актуалната обстановка съветската компания не е благонадежден източник на газ. Това съобщи пред Нова тв заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.

Той още веднъж посочи концепцията на партията му да се одобри закон за диверсификацията на газовите доставки за България. Това предложение ГЕРБ насочват и към други политически сили, които теоретично трябвало да са на същата позиция.

Дончев разяснява и тематиката за „ Балкански поток ”. „ Ако го нямаше, в този момент България въобще нямаше да има газ, тъй като се употребява тази тръба. Това е план напълно в полза на страната ни, тъй като от него ще получаваме директни такси десетилетия напред. Тази инвестиция ще бъде избита за по-малко от 10 години ”, съобщи Дончев.

„ При изискване че „ Лукойл “ има достъп до по-евтин нефт, за какво цената на горивата е толкоз висока? Надявам се скоро да получим отговор на този въпрос ”, сподели още Дончев.

По тематиката за идните предварителни избори зам.-председателят на ГЕРБ означи, че групировката работи по актуализация на програмата си, а екип от специалисти готви оферти за антикризисни ограничения.

„ Листите ни ще бъдат оповестени напълно скоро. В тях има както познати лица от партията, по този начин и нови попълнения – младежи с капацитет ”, съобщи Дончев.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР