Няма как да не признаем, че поведението на принц Хари

...
Няма как да не признаем, че поведението на принц Хари
Коментари Харесай

Принц Хари най-после проговори

Няма по какъв начин да не признаем, че държанието на принц Хари и фамилията му във връзка с коронацията е много спорно. След като беше доказано, че херцозите на Съсекс са получили публична покана за събитието, те дълго време не даваха отговор ще участват ли или не.

" Или си вътре, или вън " - Сара Фъргюсън за принц Хари и Меган Маркъл

Рисковете на това да напуснеш кралското семейство

Преди минути Бъкингамският замък удостовери, че единствено Хари ще участва на коронацията. " Херцогът на Съсекс ще участва на коронацията на краля и кралица Камила в Уестминстърското абатство в Лондон на 6 май. Херцогинята на Съсекс ще остане в Калифорния с принц Арчи и принцеса Лилибет ", цитират ги от People.

Макар празненствата около коронацията да не престават три дни не се чака Хари да участва нито на концерта пред замъка Уиндзор, нито на някои от другите публични събития с изключение на ритуала в Уестминстърското абатство.

Междувременно на Меган остава отговорността да провежда рождения ден на Арчи, който навършва 4 години в деня на коронацията на дядо си Чарлз.
 Снимка 609706

Дългата липса на отговор от страна на херцозите на Съсекс се стори необичайно на много хора. Хари и Меган неведнъж са изразявали терзанията си да пътуват до Англия, в случай че не им бъде обезпечена защита. За да получат такава обаче, е трябвало да отговорят в нужния период, с цел да може тя да бъде проведена.

Освен рождения ден на сина си, принц Хари евентуално ще пропусне и други значими за него интензивности. На 5-и и на 7-и май тимът по поло на Хари в Калифорния Los Padres взе участие в шампионат. Дали принцът ще бъде сменен с различен състезател или ще успее да взе участие в него следва да разберем.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР