Няма как да не харесваме тази звездна двойка. Британският актьор

...
Няма как да не харесваме тази звездна двойка. Британският актьор
Коментари Харесай

Още един ангел на Victoria's Secret стана майка

Няма по какъв начин да не харесваме тази звездна двойка. Британският артист Алекс Петифър ( " Професия: Стрийптизьор ", " Безкрайна обич ", " Back Roads " ) е един от новите секссимволи на Холивуд. Германският модел Тони Гарн пък е измежду най-известните ангели на Victoria`s Secret.
 Алекс Петифър, Тони Гарн, Victoria's Secret и детайлности към сватбата на артиста и модела
Когато артист се ожени за ангел на Victoria`s Secret

Кой сграбчи сърцето на Тони Гарн

Те се сгодиха в навечерието на Коледа 2019 година, ожениха се през октомври предходната година и няколко месеца по-късно мистър и мисис Петифър оповестиха, че чакат първото си дете.

А новината, че към този момент са станали родители идва от щастливата майка, която разгласява първата фотография на бебето в профила си в Instagram.

" Най-вълшебното прекарване в живота ми докара в нашия свят Лука Малайка предходната седмица. Тя неотложно открадна нашите сърца вечно ", написа тя към фотография на крачето на дребната Лука Малайка.

По време на бременността си 29-годишният модел постоянно публикуваше свои фотоси с наeдряло коремче и снимаше фотосесии за известни списания. Така тя за следващ път потвърди, че няма нищо по-красиво от жена, на която следва да стане майка.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР