Няма как да го приберем у дома. То е 10-годишно

...
Няма как да го приберем у дома. То е 10-годишно
Коментари Харесай

Шофьорите В България Откачиха! Масово Газят Кучета Нарочно!

" Няма по какъв начин да го приберем вкъщи. То е 10-годишно и е привикнало да живее на улицата. Открихме кучето в доста тежко положение. Получавахме закани от съседа ни, че ще убие кучетата. Не знаем какво му пречат. Заплашваше, че ще ги постави на прът ", описаха поданици на ямболския квартал, където се е случило зверството.

Кучето е живяло краткотрайно в общинския подслон в града и е обезпаразитено.

" Кучето е осиновено от мен. Постоянно бяга, колкото и да се опитваме да го задържим у дома ", разяснява в ефира на NOVA Силвия, която подава сигнала за случая.

" Намерихме кучето си в доста тежко положение - със строшен крайник, пострадване в коремната празнина, отлепване на небцето. Извикахме доктор и той сподели, че животното е блъснато от кола. Така взехме решение да забележим камерите ".

Съседи описват, че не знаят за какво водачът е показал това отношение към кучето. По думите им кучетата на улицата са доста спокойни и не вършат проблеми. Осиновителката на кучето е подала сигнала и в полицията, подадено е и заявление до прокуратурата. За породено трайно увреждане или гибел на гръбначно животно законът планува затвор до 3 години и санкция от 1000 до 5000 лева

Миналата седмица различен водач мина с колата си през улично куче. Шокиращият видеозапис от случая в Сандански беше публикуван в обществените мрежи. Животното оцеля, само че ще остане неработоспособен до края на живота си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР