Няма жив човек, който минимум две години назад да каже

...
Няма жив човек, който минимум две години назад да каже
Коментари Харесай

От 2 години не съм говорил с президента, ако има вето на Кодекса, ще го подкрепим: Борисов

Няма жив човек, който най-малко две години обратно да каже по кое време, по какъв начин и къде съм се срещал с Румен Радев. Аз даже по телефона не съм приказвал с него, това съобщи пред " Нова телевизия " водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той изиска включване по телефона по време на изявление с Деница Сачева.

" Виждам по какъв начин се пробвате да измъчите госпожа Сачева за неща, която няма по какъв начин да знае ", аргументира позвъняването си водачът на ГЕРБ. Според Борисов с изявлението си от неделя, че водачът на ГЕРБ и президента се виждат непрекъснато, Асен Василев желае да прикрия с неистина " аферите на " Продължаваме промяната " в Българската банка за развиване, земеделието, " Джемкорп " и газа ".

" Аз не знам кадър на ГЕРБ да е върнат в ръководството ", сподели водачът на ГЕРБ в отговор на въпрос.

Според Борисов сега " Продължаваме промяната " са в суматоха и смут и по тази причина са срещу измененията в Изборния кодекс, признати от Народното събрание предходната седмица. " Това им е последният избавителен пояс. Ако Радев върне кодекса, ще помоля депутатите от ГЕРБ да му гласоподават ветото. Защото ние ги победихме с лъжите, с измамите, с машините и с вълшебните им флашки ", добави той.

Вчера Румен Радев също реагира остро на въпрос дали разговоря с Борисов. В отговор пред публицисти той разгласи, че съжалява, че е дал късмет на Кирил Петков и Асен Василев. Двамата бяха служебни министри на стопанската система и финансите в първия кабинет, назначен от Радев през 2021 година, след което сътвориха своя план " Продължаваме промяната ". Вчера Радев ги назова лъжци и шарлатани.

Днес водачът на левицата Корнелия Нинова сподели, че Петков и Василев не са плод на доверие, а деликатно обмислен проект на Радев да смъкна ГЕРБ и да разбие Българска социалистическа партия. По думите й посредством тях Радев желал да ръководи страната, само че те отказали да " козируват и извършват ".
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР