Няма жена, която да не иска да срещне онзи мъж,

...
Няма жена, която да не иска да срещне онзи мъж,
Коментари Харесай

Ако той прави тези 4 неща, значи гледа сериозно на вас

Няма жена, която да не желае да срещне оня мъж, който има предпочитание и е подготвен да се откри в една връзка и да влага в нея време, страсти.
Но това се оказва не толкоз елементарно. Неведнъж сме се заблуждавали за сътрудник. Неведнъж са ни давали празни обещания. Но след толкоз любовни уроци сме понаучили и нещо за любовта и връзките. Има 4 знака, които разкриват, че той е сериозен към вас. Вижте кои са в идващите редове.

1. Той се грижи за вас.
Той поставя грижи в това да сте щастливи ден след ден. Готов е да ви изслуша, когато имате неприятен ден, когато имате щура история за описване или някоя клевета, даже и да не го е грижа за тях. Когато ви е мъчно, поставя старания в това да ви стане по-лесно. Грижата за вас е един от главните му цели и той се оправя доста добре с нея, а вие на драго сърце му отвръщате за положените старания.

2. Иска да прекарва време с вас... и то доста.
Още един знак, че мъжът, с който се срещате или сте почнали нова връзка е сериозен към вас. Готов е да си освободи време, с цел да сте дружно. Понякога трансформира рутината си, с цел да се видите. С наслаждение възнамерява къде да вечеряте, дава хрумвания по какъв начин да прекарате времето си дружно след работа, в почивните дни. След като сте се видели, не се покрива за няколко дни, а поддържате непрекъсната връзка.

3. Сексът не е огромен фактор за него.
Разбира се, на него му харесва сексът с вас, само че той не е повода да желае взаимоотношения с вас. За него интимността не е единствено в спалнята, а във времето, в което сте дружно, може да споделяте, да се гушкате. Партньорът ви има потребност да прави доста повече от секс с вас – да пътува, да посещавате обичани действия, да сте на празници дружно... Да сте част от живота му по всевъзможен метод. Това е сигурен знак, че той гледа съществено на взаимоотношенията ви.

4. Той ви има поради, когато взема значими решения.
Без значение защо се отнася, той постоянно държи да чуе и вашата позиция. Особено в случай че ви пита за неща, които засягат бъдещето му. Много е евентуално да ви покаже, че в проектите му влизате и вие като негова половинка и то освен на думи. Важни решения като това, имат отношение към партньорството ви и той е наясно. Разбира се, най-голямото доказателство, че един мъж е сериозен е когато има съвпадане сред казаното от него и дейностите му в тази посока.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР