Няма друго племе в Игри на волята до момента, което

...
Няма друго племе в Игри на волята до момента, което
Коментари Харесай

Женска сила: имат ли шанс Амазонките в Игри на волята да надделеят над мъжете

Няма друго племе в " Игри на волята " досега, което да е изстрадало толкоз колкото Амазонките. От самия старт на предаването те не са се разделяли с глада, сълзите и страха , подбудени от ужасните условия на Дивата река , която се трансформира в тяхно непрекъснато обиталище. Съдбата на първото напълно женско племе в играта няма по какъв начин да не породи въпроса могат ли нежните жени да се мерят с грубата мощ на мъжете и почтено ли е въобще да има напълно женски тим в конкуренцията към огромната премия. 

Още в първите борби на арената на " Игри на волята " пролича дълбокото подценяване от страна на мъжете към дамите . Здравите мъже от тима на Гладиаторите не скриха, че не считат Амазонките за сериозна конкуренция и за спънка на пътя им. Поне по този начин изглеждаха нещата изначало.

 игри на волята NOVA

Не лиши обаче доста време на дамите да покажат на какво са способни. Амазонките надвиха два пъти над Гладиаторите на първите номинационните битки миналата седмица, когато потвърдиха, че са по-издръжливи и упорити от тях. Това тяхно достижение значи доста повече като се има поради, че успехите са реализирани от дами, които гладуват в продължение на дни и спят на голата земя всяка вечер.

Тежките условия на Дивата река несъмнено тормозят и изтезават Амазонките, само че също така те като че ли ги сплотяват доста повече от другите тимове, каляват душeвността им и упражняват издръжливостта им за цялата игра напред. Да, Амазонките са най-изтощеното племе в играта, само че животът нееднократно е показвал, че нищо хубаво не идва без да се помъчиш.

 игри на волята NOVA

Докато останалите тимове имат покрив над главата, кревати и храна, те не допускат какъв брой тъкмо тежки са изискванията на Дивата река и едно отиване там сигурно ще бъде огромен потрес. Амазонките въпреки това към този момент демонстрираха, че могат да минат през Ада и отново да натрупат победи в това време.

Последният успех за тях пристигна с успеха на капитана им Албена Ситнилска тази седмица. Ситнилска изпревари двама мъже в отлично физическо положение - Цецо от Гладиаторите и Мастагарков от Старейшините - и завоюва извънредно значима привилегия за Амазонките - огън.

Щом Амазонките съумяват да натрупат такива победи, когато са гладни и изтощени, то какво ли ще покажат, в случай че излязат от Дивата река?

 игри на волята NOVA

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР