Няма данни за анулирани резервации към туристическите дестинации, написа в

...
Няма данни за анулирани резервации към туристическите дестинации, написа в
Коментари Харесай

Гърция отрича за вълна от анулирани резервации

Няма данни за анулирани резервации към туристическите дестинации, написа в Twitter президентът на туристическата асоциация Янис Рецос.

Има паника заради разновидността на Делта, на главните ни пазари, само че въпреки това има чакащи резервации от Англия. Да напомним, че от 19 юли нашите гости от Обединеното кралство ще се връщат в страната си без карантина, което води поток от туристи към Гърция, посочи той.

Англия е един от най-важните пазари за гръцкия туризъм, след немския. Характерно е, че 65% от туристическия трафик на островите през юни има щемпел на британския пазар, акцентира президентът на Асоциацията на хотелиерите на остров Закинтос Кристина Тетради.

Вчера министърът на туризма Харис Теохарис от подиума на конференцията Economist уточни, че залогът за тази година ще бъде извоюван в региона на качеството, а не на количеството и изпрати обръщение за безвреден престой в Гърция на задграничните си гости. „ Отваряме, тъй като не се отпускаме и продължаваме да одобряваме нашите гости отговорно и с оптимизъм “, сподели господин Теохарис.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР