Русия атакува железопътна инфраструктура в Херсон и в резултат на

...
Русия атакува железопътна инфраструктура в Херсон и в резултат на
Коментари Харесай

Руснаците удариха гарата на Херсон

Русия нападна железопътна инфраструктура в Херсон и вследствие на ударите релсите и гарата на града са развалени. Това оповестиха от пресслужбата на " Укрзализниця “, представени от.

Russian troops shelled the railway station and tracks in — they were damaged.
— Babel.ua: Ukraine at war (@UaBabel)

Отбелязва се, че в този момент придвижването на трен № 121/122 Киев - Херсон - Киев е краткотрайно лимитирано до Николаев. Оттам пасажерите ще бъдат превозени до Херсон и назад с рейсове.

" Сега всички останали влакове на " Укрзализници “ са в сигурност “, се споделя в известието.

В нощта против 8 май Русия за следващ път извърши масирана ракетна и безпилотна офанзива против украински градове. По-специално, нашествениците нападнаха уреди за произвеждане и транспорт на електрическа енергия в областите Полтава, Кировоград, Запорожие, Лвов, Ивано-Франковск и Винница. ДТЕК означи, че врагът е обстрелял три украински Топлоелектрическа централа, като оборудването е съществено развалено.

Военновъздушни сили оповестиха, че нашествениците са употребявали 76 въздушни цели по време на офанзивата - 55 ракети и 21 дрона камикадзе. Украинските сили за Противовъздушна отбрана оповестяват, че са унищожили 59 въздушни цели.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР