„Няма да знаем до последния момент дали сме си осигурили

...
„Няма да знаем до последния момент дали сме си осигурили
Коментари Харесай

Шалъфов, ПП: Хората, които остава да привлечем срещу вота, се пекат на бавен огън

„ Няма да знаем до последния миг дали сме си обезпечили болшинство. Хората, които остава да притеглим са 6 депутати. И те се пекат на муден огън”. Това сподели депутатът Пламен Шалъфов от Политическа партия в предаването " Офанзивата с Любо Огнянов " на NOVA NEWS.

Той отхвърли да оферират пари на депутатите и повтори: „ Предлагаме им да се включат в една идея – и то това е идеята, поради която те са се присъединили в Има Такъв Народ. Вярвам, че хората, които се отделят, са с чисти намерения, " допълн депутатът.

След няколко дни френското предложение следва да влезе в Комисията по външна политика на Народно събрание, да бъде показано от техния министър – госпожа Генчовска. И чак тогава ще забележим детайлите,” разяснява Шалъфов и горещата тематика за Северна Македония и Френското предложение. Той чака идната седмица да има всички елементи по предлагането.

„ Тук няма заповед, никой не ни насилва да вършим каквото и да било. Всичко зависи от Народното събрание,” акцентира депутатът.

Той показа, че е наскърбен от от това, че президентът Румен Радев не е излязъл на площада при гласоподаване на оставката на Никола Минчев. „ Надеждата е, че някой му дава неверната информация и той е комплициран. Предстои да забележим дали е по този начин.”
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР