Няма да забравя как вечерта на 11 септември ресторантите в

...
Няма да забравя как вечерта на 11 септември ресторантите в
Коментари Харесай

Филип Димитров с трогателна изповед за ужаса в САЩ

„ Няма да не помни по какъв начин вечерта на 11 септември заведенията за хранене в Съединени американски щати се изпълниха. Хората излязоха на инат на страха, с цел да покажат, че тези няма да ни трансформират живота ”. Това съобщи в студиото на  „ Събуди се "  Филип Димитров, дипломат в Съединени американски щати през 2001 година по отношение на атентатите, които убиха близо 3000 души преди 20 години.

„ 11 септември е без подозрение една мрачна дата. Тогава имах опция да бъда в Ню Йорк. Откриваше се сесията на ОНН и бях поканен. Никога няма да не помни тази картина на хората, които тичаха и се опитваха да избягат от дима. Светът изглеждаше доста бодър през последните десетилетия на 20 век. Студената война беше завършила. И в този миг пристигна удара в сърцето на западния свят, към който принадлежим ”, сподели в ефира на Народоосвободителна въстаническа армия Филип Димитров.

Той показа, че е бил в Ню Йорк по време на офанзивите

Той разяснява и войната в Афганистан.

„ Нека не забравяме, че 2 дни преди атентатите в Афганистан се случи убийството на водача на най прозападната част от афганските сили. Това единствено по себе си беше знак, че вътре в Афганистан има наклонност за разширение на антизападното мислене ", сподели Димитров. Според него да спрем мигрантския поток е сложна задача.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР