Няма да участваме в извънредното заседание на парламента. Това заяви

...
Няма да участваме в извънредното заседание на парламента. Това заяви
Коментари Харесай

Кирил Петков: Няма да участваме в извънредното заседание на парламента, това е прах в очите на хората

" Няма да участваме в изключителното съвещание на Народното събрание. " Това съобщи съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков в ефира на Нова.

„ Това е прахуляк в очите на хората, преди локалния избор. До някъде разбирам ГЕРБ, доста от техните кметове са с по 6 мандата. Как могат да обяснят, че в Ловеч няма вода, там има режим на водата, а те са управлявали 8 години града. В Сливен обстановката е същата. Трябва им тематика, с която да отклонят вниманието на хората и тъкмо в деня преди изборите, в случай че може да има един ден в Народното събрание, с цел да се прави избирателен цирк”, разяснява Петков.

Политикът добави, че Делян Добрев е употребен за черен ПР. Според него единственият въпрос към Делян Добрев е къде изчезнаха 27 стотинки. „ Помните, споделяха, че щом падне държавното управление, бензина ще падне с 1 лев, още на идващия ден, в този момент споделят, че това ще стане със 73 стотинки на литър. Истината е, че нито в този момент цената ще падне, нито тогава падна с левче. Опитват това да бъде тематиката през идващите дни”, безапелационен е Петков.

Той сподели още, че министъра на финансите е уведомил представители на ГЕРБ и Движение за права и свободи, че е имал връзка с „ Лукойл”, в която е споделил на рафинерията да не употребява остарели загуби, с цел да се опива да покрива нови налози. „ Става дума за 540 млн. „ Лукойл” няма да платят във вторник 540 млн., те няма да употребяват загубата си, с цел да покриват нови налози. Вместо да приказваме за какво тротоарите не са положителни и за какво детските градини не са издигнати, би трябвало да приказваме за 73 стотинки. Всички сме обединени по тематиката, че Лукойл би трябвало да заплаща налозите си в цялостен размер ", сподели Петков.

„ ГЕРБ и Движение за права и свободи би трябвало да научат, че когато кажем не, това значи не. Можем да работим за значими неща дружно, само че когато кажем, че няма да участваме в предизборния цирк, няма по какъв начин да ни накарат”, добави още той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР