„Няма да си тръгнеш с друг“ е заглавието на новия

...
„Няма да си тръгнеш с друг“ е заглавието на новия
Коментари Харесай

Пламен и Иво и Dara и Pavell&Venci Venc с обща песен

„ Няма да си тръгнеш с различен “ е заглавието на новия план на финалистите от X Factor Пламен и Иво. Песента с присъединяване на поп сензацията DARA и двукратните носители на премията на БГ Радио „ БГ Дуо на годината “ Pavell & Venci Venc’ е позната на публиката от концертите на турнето Coca-Cola The Voice Happy Energy тази година. Официалната й премиера онлайн и в ефир се състоя в петък, 21 юлии за два дни видеото е гледано над 300 хиляди пъти. Това е втора колаборация на Пламен и Иво сPavell & Venci Venc’ след дебютния шлагер сингъл на братя Добреви „ 2 х 2 “.

Първоначалната концепция за „ Няма да си тръгнеш с различен “ идва на Иво, а след това двамата с Pavellразвиват музиката и аранжимента на парчето дружно с DARA. В писането на текста се включва иVenci Venc’. Артистите и продуцентите им от „ Вирджиния Рекърдс “ се доверяват на режисьора Люси Иларионов и дружно с него избират българското Черноморие за фотосите на видеото. В първия кадър Иво показва уменията си на голф игрището, а в идващите подиуми двамата с Пламен са безусловно в свои води. За братя Добреви, DARA и Pavell рисковите прекарвания в морето не са оригиналност, за разлика от Venci Venc’, който се качва за първи път на джет особено за видеото.

„ Песента е с динамичен бийт и запаметяваща се мелодия, носи духа на лятото и искахме това въодушевление да се усети и във видеото. Благодарим на DARA и Павката и Венци, на Люси и целия екип за страхотния резултат! “, разясняват Пламен и Иво.

Видеото към „ Няма да си тръгнеш с различен “ е осъществено с поддръжката на Hell Energy Drink, aстайлингът на артистите е обезпечен от Alexander Spade.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР