„Няма да съм аз категорично“. Така премиерът в оставка Бойко

...
„Няма да съм аз категорично“. Така премиерът в оставка Бойко
Коментари Харесай

Борисов нямало да се кандидатира за президент

„ Няма да съм аз изрично “. Така министър председателят в оставка Бойко Борисов отговори на въпроса дали ще се кандидатира за президент на идните президентски избори. Коментарът си той направи на брифинг в централата на ГЕРБ

По думите му претендентът на ГЕРБ за президент ще бъде радикално друг от настоящия разединител – с проевропейска и пронатовска ориентировка, прецизира Actualno.com. Борисов настоя „ За “ постоянна страна, като добави, че е срещу митингите, които пречат, само че поддържа митингите, които са оздравителни. Той поддържа митингите, тъй като те са оздравителни, само че когато са идвали под неговите прозорци, е приемал протестиращите.

Борисов чака да има зверска неистина на предварителните избори. Бил привикнал на негов тил да си вършат политиката и това не го тормозило. Премиерът в оставка пожела на всички негови съперници да ръководят три мандата и да носят отговорност.

Според него българският народ имал заплашителен инстинкт и видял, че ГЕРБ се поправят, когато били надменни и им дали втори късмет. Дори Тодор Живков не е имал президент и министър председател, а Румен Радев е тъкмо подобен сега, посочи Борисов. Според него, откакто се върнали Мая Манолова, Мария Капон, Бабикян и Дончева, изцяло обикновено било да се върне и Боби Михайлов отпред на БФС. Нали и за това няма да ми търсите отговорност, запита Борисов.

„ След няколко седмици кортежите на мутрите ще спрат на „ Червило “ ", съобщи Бойко Борисов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР