Няма да преживея това, не мога да живея без детенцето

...
Няма да преживея това, не мога да живея без детенцето
Коментари Харесай

Майката на Алексей Петров - Диляна: Няма да живея без детенцето ми!

" Няма да преживея това, не мога да пребивавам без детенцето ми. Как не го избавиха, по какъв начин не оцеля... " Това споделя майката на починалия към този момент Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна - Диляна.

Асан Омеров, рожденото име на Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна, бе убит на 16 август по обяд дружно с придружителка в гориста околност на Витоша.

От деня на покушението против баретата старата майка на Петров не е яла, живее на системи и за нея се грижи сестрата на Алексей – Теменужка, и здравно лице, което й поставя нужните инжекции.

" Голяма драма е. Като всяка майка, и тя страда, дете й е. Последно го видяхме на рождения й ден при започване на август, даже подарък й беше взел. Много се обичаха и все й се обаждаше ", споделя снахата на Диляна - Надка.

80-годишната Диляна Петрова е непрекъснато на медикаменти - има високо кръвно и е трудноподвижна. Ден откакто от този свят си отиде синът й, тя се реалокира при щерка си Теменужка в Ловеч. " Нямам сили да приказвам с хората, нямам сили да пребивавам към този момент ", споделила дамата пред снаха си и малко по-късно припаднала. Оттогава е на успокоителни, написа България през днешния ден.

Алексей има и брат - Огнян, който също не е на себе си от новината за кончината му.

" Не знам брат ми да е получавал смъртни закани! Много сме смутени всички, какъв да е очаквал тази вест ", печален е Огнян. Двамата по-рядко се виждали, само че се чували постоянно по телефона.

В момента и двамата със сестра си бдят над майка си, защото се опасяват и за нейния живот. Жената била доста прочувствена и в случай че не са системите, не се знае какво може да направи съгласно източници, близки до фамилията.

" Защо се случва това с детето ми? Не знам за какво имат зъб на него, несъмнено му завиждат за акъла. От дребен си вървеше рационален и доста порядъчен. Каквото е споделил - мъжка дума е било, речено-сторено. Много ми е мъчително, че са се пробвали да му посегнат. Трудно е да си майка - цялостен живот тегло и терзания за децата. Мисля ги непрекъснато, и тях, и внуците ми. Живи ли са, здрави ли са, добре ли са... Нали за тях живеем. "

Това проплака пред екипа ни майката на Алексей – Диляна, през 2015 година, часове откакто разбра за второто нападение против сина й, в което той оцеля.

" За повторно претърпявам този стрес. Преди години, когато го стреляха, доста се тормозих, сън не ме ловеше след атентата. Добре, че не си пуснах тв приемника сутринта. Той ми звънна и ми сподели, че е жив и здрав, да не се притеснявам. После ми се обаждаха през целия ден хора и от тях разбрах за случилото се. Бог да го пази! ", показа тогава баба Диляна.

Бащата на Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна - дядо Илия, се споминал предходната година, от този момент майката Диляна мъчно гледала зеленчуци и плодове в градината си. Садяла повече цветя.

Местните в Градежница описват, че братът и сестрата на Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна са национални и човечни хора. Не разполагат с първокласни парцели и коли, нито имат благоприятни условия да пращат децата си да учат в чужбина. Работят на държавни служби в Ловеч и Тетевен. За него пък не крият суперлативите си - постоянно помагал на заболели старци, доста пъти е пращал медикаменти и други хранителни запаси до селото.

Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна съвсем не е живял на село. Още като дребен напуща Градежница и се насочва към Пазарджик, където приключва приблизително обучение в така наречен милиционерско учебно заведение. В Тетевенско споделят, че още от дете е бил строго порядъчен и голям принос за това има спортът. Нещо повече - с изключение на на физическата си подготовка Алексей отделял изключително внимание и време на книгите. Майка му споделя, че от нежна възраст бил с книжки в ръцете.

" На нас Алексей ни помагаше всякога с каквото може. Много пъти е плащал събори, а да не приказваме за небогати и страдащи заболели хора, постоянно намираше метод да им помогне. От дребни се знаем и той беше доста положително момче ", споделя за баретата и кметът на Градежница Митко Русинов.

Съседите на фамилията пък са безапелационни, че те са честни, възпитани и отрудени селски хорица.

" На мравката път вършат. Така са възпитали и трите си деца. Винаги ще оказват помощ с каквото могат. Помагат им децата, тъй като пенсиите им са оскъдни. Така оцеляват ", описват за Петрови комшиите им.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР