Няма да подпишем коалиционно споразумение с Нотариуса, с джуджета и

...
Няма да подпишем коалиционно споразумение с Нотариуса, с джуджета и
Коментари Харесай

Борисов иска да сложи настойници на Габриел, разкри Ананиев

Няма да подпишем съдружно съглашение с Нотариуса, с джуджета и с техни настойници. Това съобщи в студиото на Нова телевизия Настимир Ананиев, ПП/ДБ. Той разяснява последните търкания в (не)коалацията и прехвърлянето на топката с меморандуми и съдружни съглашения сред ГЕРБ и ПП/ДБ.

Защо се бави Борисов и за какво се държи необичайно, попита Настимир Ананиев, само че въпросът му бе реторичен, тъй като изясни своята версия. Единият вид, съгласно Ананиев, е Борисов за желае избори. Другият вид, който е и по-вероятен - Борисов желае да постави настойници на Мария Габриел. Като контрольори, да вземем за пример Томислав Дончев или Деница Сачева в държавното управление.

Ананиев уточни, че това е разумното пояснение на позата на Борисов в коридорите на Народно събрание да го играе малко ядосан и да пуска Пеевски.

Попитайте дали на последното изпълнително бюро на ГЕРБ е участвал Пеевски и дали всичко, което се случва в ГЕРБ не е под погледа на към този момент съпредседателя на Движение за права и свободи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР