Няма да подкрепим правителство на ГЕРБ и Бойко Борисов, защото

...
Няма да подкрепим правителство на ГЕРБ и Бойко Борисов, защото
Коментари Харесай

„Изправи се! Мутри вън!“ при президента: Бихме подкрепили кабинет с партиите на протеста

Няма да подкрепим държавно управление на ГЕРБ и Бойко Борисов, тъй като народът даде избор за смяна на изборите, съобщи Мая Манолова от „ Изправи се! Мутри вън! “ при консултациите при президента Румен Радев. Тя разгласи още, че те биха подкрепили кабинет с присъединяване на партиите на митинга.

Слабо евентуално е третият мандат за сформиране на държавно управление да е към нашата парламентарна група, уточни Манолова, само че съгласно нея той би бил опция за осъществяване на мотото „ Съединението прави мощ “.



Нашата парламентарна група е платформа на жителите, виждаме нашите цели в 4 съществени направления, сподели още Мая Манолова. Според нея това са умелото ръководство на пандемичната рецесия и нов имунизационен проект, незабавна икономическа поддръжка за бизнеса и семействата, устойчиво болшинство за реализиране на правосъдната промяна и смяна в изборните правила, както и образуване на постоянен кабинет.

Вашето наличие е значимо, тъй като във ваше лице една огромна част от българите, които стачкуваха, откриха своето посланичество в Народното събрание, уточни президентът Румен Радев.

Страната ни е изправена пред провокации и би трябвало бързо да намерим метод за основаване на държавно управление с необятна поддръжка, означи той.

Вие вляхте в Народното събрание нова сила, даже пристрастеност, сподели още Радев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР