Няма да има сглобка в София, не и с ГЕРБ,

...
Няма да има сглобка в София, не и с ГЕРБ,
Коментари Харесай

Борис Бонев: Причината да съм проблем за ГЕРБ е, че разкривах техните схеми, кражби и далавери

Няма да има сглобка в София, не и с ГЕРБ, тъй като това е моделът, който се опитваме да променим. Това сподели по Българска национална телевизия претендентът за ръководител на Столичния общински съвет Борис Бонев от групата на ПП-ДБ(Спаси София).

Той съобщи, че председателският пост не му е фикс концепция, защото не е мечтаната работа, само че уточни, че това е служба, която би трябвало да бъде в синхрон с кмета на София.

„ Поради тази причина, заради демократичните правила за това най-голямата група да излъчи ръководител на групов управнически орган и за работата в София да се вдигне на нови обороти, считаме, че и кметът, и ръководителят би трябвало да бъдат издигнати от една и съща група “, изясни Бонев.

ПП-ДБ и „ Спаси София “ единомислещо са застанали зад неговата кандидатура – няма никакви вътрешни интриги, сподели още той.

„ Единствената причина да бъда проблем за ГЕРБ е, че през годините съм разкривал техните схеми, обири и далавери. Би било неприятно за тях, в случай че считат, че е време да се оправдават посредством сламен човек отпред на общинския съвет “.

Коментира, че в ГЕРБ има доста градивни хора, само че партийните повели на всички партии им пречат да работят дружно в общината. Дори „ Възраждане “ имат цели, сходни на нашите, на тези на Българска социалистическа партия и ГЕРБ, сподели Бонев.

„ Не е загадка, че Столична община в никакъв случай не е била независима и постоянно е имало интервенция от национално равнище, по-конкретно от ГЕРБ “, разяснява още той.

Групата на ПП-ДБ(Спаси София) ще организира диалози с всчики съветници, с цел да се опитат да сформират проект най-малко за ръководството на града.

„ От всички 500 ограничения, кои са тези 50, зад които безусловно всички заставаме – да стартираме с тях и да ги реализираме “.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР