Няма да има ротация в управлението на некоалицията. Прогнозата направи

...
Няма да има ротация в управлението на некоалицията. Прогнозата направи
Коментари Харесай

Радостин Василев: Няма да има ротация в управлението на некоалицията

Няма да има ротация в ръководството на некоалицията. Прогнозата направи единственият самостоятелен народен представител в Народното събрание Радостин Василев в " Говори в този момент ".

" На ротацията тази коалиция ще се разпадне. Другият вид е да бъде легитимирана властта на Борисов с очевидни министри, в този момент са секрети министрите на ГЕРБ в некоалицията. В момента ГЕРБ и ПП-ДБ се напасват, само че корупционните ползи, преодоляването на институциите, назначенията, ПВУ ги събират в един миг и постоянно намират излаз. Държавата сега се ръководи от междинния и ниския ешалон на администрация ", сподели Василев.

" ПП-ДБ имат самочувствието, че Борисов го е боязън да ги смъкна, тъй като има нещо, което ние с вас не знаем и то не е в България ", счита депутатът.

Радостин Василев насочи рецензии към признатите на първо четене конституционни промени, съгласно него те са инициирани от надълбоко некомпетентни народни представители.

" Една от главните цели на некоалицията с тези промени е да лимитират опцията да им се търси бърза отговорност преди избори и някой различен да провежда изборите ", сподели той.

" През последните 8 месеца моята съществена активност като депутат е да подлагам на критика ГЕРБ, тъй като аз считам, че това е корпоративно-мутренска партия, която превзема българската страна. Това, което направиха ПП-ДБ е доста ужасно, те предадоха вярата на доста българи, че има партии и хора, които биха се борили с този модел. В тази връзка подлагам на критика извънредно мощно и тях ", заключи Василев.

Вижте целия диалог във видеото


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР