Няма човек, няма проблем“ е възможно най-лошият начин на мислене.

...
Няма човек, няма проблем“ е възможно най-лошият начин на мислене.
Коментари Харесай

Зарков за изключването на Добрев: Не е редно да се случва на подпис, между празниците

„ Няма човек, няма проблем “ е допустимо най-лошият метод на мислене. Винаги е бил подобен и в никакъв случай не е довел до нищо положително. В последните години Българска социалистическа партия натрупа опит с изключванията. С някои от изключените след това се коалира, с други войната продължава, само че нито в един случай това не докара до по-добър резултат. Това написа в обществената мрежа Facebook социалиста Крум Зарков във връзка изключването на Кирил Добрев от редиците на Българска социалистическа партия.

По думите на депутата той е „ срещу “ премахването на Добрев, макар разликите посред им. Според Зарков не е редно това да се случва на автограф, сред празниците, без практическа опция Добрев да се отбрани против обвиняванията.

Зарков напомня, че в идващите седмици предстоят съвещание на Конгреса и събирания на Националния съвет с оглед провеждането на директен избор на ръководител.

„ Кой има интерес от следващия безплоден вътрешнопартиен конфликт вместо спокойна и градивна акция за пътя, по който Българска социалистическа партия би трябвало да поеме с цел да се възвърне? Със сигурност не са социалистите. “, приключва Зарков.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР