Няколкото дни, в които замести своята шефка Гала, са дали

...
Няколкото дни, в които замести своята шефка Гала, са дали
Коментари Харесай

Нож в гърба! Зейнеб се точи за стола на Гала

Няколкото дни, в които замести своята шефка Гала, са дали криле на репортерката Зейнеб Маджурова. Бургазлийката по този начин си е повярвала, че може да се оправи с воденето на „ На кафе ”, че къде на смешка, къде съществено почнала да врънка да има повече ефирно време, научи HotArena.

На всичкото от горната страна дори се оказа, че рейтингът в дните, в които тя е била титуляр, е бил по-висок, в сравнение с е обичайния. Красавицата даже загатнала на Гала, че в случай че желае може да я оставя да работи, а тя да си почине малко.

За апетитите на Зейнеб към екрана се знае не от скоро. Брадърката обаче до момента не е съумяла да се уреди с реализацията им. Единствените й достижения са да се резервира задоволително дълго в екипа на Нова, до момента в който доста от нейните колежки не изкараха сходен шанс.

„ Махнаха Джуджи , която е  първа приятелка на Гала, махнаха готвачката Елица, всички са вакантни в това шоу с изключение на Зизу ”, наблюдателни са сътрудниците на туркинята, която не се радва на особена известност в екипа. Те даже намеквали, че очевидно тя е съумяла да влезе много надълбоко под кожата на Гала, тъй като за всички тези години двете в никакъв случай не са стигали до проблеми. По традиция даже чествали дружно рождения си ден, тъй като били родени на една и съща дата през февруари.

Плановете на Зейнеб обаче не се изчерпват единствено със заменяне на шефката й. Амбициите й стигнали до там, че предложила на своя колежка в шоуто – чаровната кореспондентка Ася двете да си създадат канал в интернет, където да вършат свое шоу с задоволително ефирно време. „ Никога няма да ми омръзне да те виждам на екран ”, пускала хвалебствия на приятелката си Зизу.

Дали обаче мераците й няма да я изритат от екран? Гала не показвала никакви признаци да се нервира на изявленията й, а още по-малко гледала на нея като на някаква конкуренция, написа " Уикенд ".

„ Може да ме замести за ден-два, само че има доста да учи ”, перчела се водещата от Плевен пред младата си колежка и не обръщала никакво внимание на думите й за нейно телевизионно предаване. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР