Няколко водещи държави-членки на ЕС се обявиха срещу въвеждането на

...
Няколко водещи държави-членки на ЕС се обявиха срещу въвеждането на
Коментари Харесай

Редица европейски държави са против нови санкции срещу Русия

Няколко водещи държави-членки на Европейски Съюз се оповестиха против въвеждането на плануваните нови наказания и строги ограничения против Русия при положение на вероятно „ навлизане “ в Украйна, а избират договарянията. Това заяви организация Блумбърг, базирайки се на европейски дипломати и публични лица.

По информация на организацията, измежду страните, застъпващи разновидността за разговор, са Германия, Испания, Италия и Франция, съобщи БГНЕС.
Съдът в Страсбург: Русия не може да се пребори с домашното принуждение
Русия е наказана от Европейския съд по правата на индивида /ЕСПЧ/ да заплати над 370 000 евро обезщетение на Маргарита Грачова, чиито ръце с...
Прочети повече
Отбелязва се, че останалите страни от Европейски Съюз обявиха, че обществената поддръжка за нови наказания ще помогне по-добре за сдържането на Русия. Блумбърг не прецизира, за кои тъкмо страни става въпрос.

През последните седмици все по-често се разяснява въпросът за заплахата от навлизане на Русия в Украйна и редица западни страни, както и НАТО, насочиха недвусмислени предизвестия за твърда реакция, в случай че това се случи. От своя страна, представителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че сходна информация е неоснователна и основава ненужно напрежение, само че в това време предизвести, че в случай че бъдат направени опити за силово решение на въпросите в Югоизточна Украйна, това ще има съществени последствия.

Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР