Няколко случая на Covid-19 бяха установени на круизен кораб, акостирал

...
Няколко случая на Covid-19 бяха установени на круизен кораб, акостирал
Коментари Харесай

Няколко случая на Covid-19 на круизен кораб, акостирал в Марсилия

Няколко случая на Covid-19 бяха открити на круизен транспортен съд, дебаркирал през вчерашния ден в Марсилия, а инфектираните са сложени под карантина, оповестиха добре осведомени източници, представени от Франс прес.

" Имаме шест позитивни проби на хора от две фамилии и почти още толкоз контактни случая " заяви пред Агенция Франс Прес компанията за круизи " Коста ", уточнявайки, че инфектираните пасажери са били част от група от 180 туристи, които пътували на едноседмичен круиз из Средиземно море със спирки в Испания и Италия.

Всички те са си създали антигенни проби, които са се оказали негативни, преди една седмица сега на качването си в Марсилия на кораба " Коста Смералда " - круизен лайнер с потенциал от близо 6000 пасажери, който е понижен до 70 % от оптималния като защитна мярка поради ковид.

Според санитарните правила са направени повторни проби на пасажерите на половината път, само че един човек с тресчица най-после е провокирал паника и цялото му обграждане е било тествано неотложно, заяви компанията притежател.

Установените като инфектирани не са поискали да слязат в Италия и са били сложени под карантина в помещение на кораба, пригодено за тези цели, до завръщането им в Марсилия, където са били откарани с коли за спешна помощ до домовете им, заяви същият източник.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР