Няколко партийни структури на ГЕРБ по места ще бъдат променени

...
Няколко партийни структури на ГЕРБ по места ще бъдат променени
Коментари Харесай

Борисов ще чисти „до корен” местни партийни структури

Няколко партийни структури на ГЕРБ по места ще бъдат изменени радикално, а някои от тях, даже – „ изчистени до корен ”. Това съобщи министър председателят Борисов пред публицисти в Брюксел, където взе участие в работната среща на водачите от Европейски Съюз.

" Няколко организации или ще ги разформировам, или отначало ще ги върша. Организациите в Добрич, Плевен - там ще шетам всичко до корен. В това можете да бъдете сигурни! ", съобщи той. Борисов не влезе в елементи за какво в Добрич и Плевен ще бъдат най-сериозните чистки.

Попитан за коментар мотив оставката на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, министър-председателят заявява, че не се меси в работата на други партии:

" Аз в работата на други партии в никакъв случай не съм се месил и в никакъв случай не съм си давал мнението какво би трябвало да създадат в тях - кой да им е водач, дали да дава оставка, дали - не. Какво ще създадат Българска социалистическа партия си е тяхна работа. За мен през днешния ден аплодисментите в ЕНП са, че аз, България, сме победили водача на европейските социалисти в директен дуел в България ".

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР