Няколко крави бяха забелязани от пловдивчани на булевард „Васил Левски”,

...
Няколко крави бяха забелязани от пловдивчани на булевард „Васил Левски”,
Коментари Харесай

Село в града! Крави превзеха булеварда около Ален Мак в Пловдив

Няколко крави бяха видяни от пловдивчани на бул. „ Васил Левски”, в непосредствена непосредственост до Ален Мак. Видно от предоставените фотоси, селскостопанските животни се разхожда безусловно безпризорно по пътното платно, като като се изключи че са нелицеприятна панорама, основават и предпоставки за произшествия и произшествия.

„ Не можем да изкараме селото от града, това ли е лицето на столицата на просвета?”, пошегува се създателят на фотосите.

Според наредбите на Община Пловдив селскостопански животни могат да се отглеждат по специфичен ред. Това обаче може да се случва само в кварталите " Прослав " и " Коматево ".



Припомняме, че това не е първи сходен случай в града, като през годините в редакцията ни са постъпвали редица сигнали за овце, крави, кози, коне и даже прасета, оставени на свободна паша в някой от крайните квартали.

Един от най-куриозните случаи бе сниман в бляскав жилищен комплекс в регион Западен. В един от входовете на комплекс " Оазис " две кози се разхождаха свободно по етажите, влизаха и излизаха от постройката, и спяха пред входните порти – безусловно на изтривалките пред жилищата. Случаят стигна до органите на реда, откакто стана ясно, че косматите " наематели " са били пуснати преднамерено в комплекса.

Не след дълго овца бе снимана от пловдивчани, до момента в който се пробва да пресече бул., този път - в самия център на града.

Преди по-малко от месец овца беше видяна в пловдивския квартал Изгрев. Животното бе видяно завързано в междублоково пространство на улица " Вратцата ", евентуално от стопаните си. Според локални поданици обаче, сходни гледки не са изненадващи, а в региона човек може да се натъкне на съвсем всичко.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР