Няколко клуба извън Англия са се свързали с Мейсън Грийнууд,

...
Няколко клуба извън Англия са се свързали с Мейсън Грийнууд,
Коментари Харесай

Милан следи ситуацията с Мейсън Грийнууд

Няколко клуба отвън Англия са се свързали с Мейсън Грийнууд, с цел да записват интереса си към нападателя на Манчестър Юнайтед. Твърди се, че единият от тези клубове е италианският гранд Милан, който е оценил високо качествата на някогашния британски национал.

Според медиите на Острова вероятността Мейсън Грийнууд да се завърне в игра за Манчестър Юнайтед е все по-малка, макар че неговото предпочитание е точно такова. В началото на февруари Кралската прокуратура изненадващо смъкна всички обвинявания, повдигнати против Грийнууд, само че клубът стартира лично следствие, което съгласно последните информации няма да завърши преди лятото.

21-годишният нападател има контракт с Манчестър Юнайтед до лятото на 2025 година и продължава да получава заплатата си, макар че бе отхвърлен от тима още през януари 2022, когато против него бяха повдигнати обвинявания за опит за обезчестяване, нанасяне на телесна щета след побой и контролиращо държание. Жертвата бе неговата другарка Хариет Робсън, която след това се отхвърли от показанията си. Двамата още веднъж се събраха и даже чакат дете, като за всички стана ясно, че точно този процес е довел до свалянето на обвиняванията против Грийнууд,

Ако не му бъде разрешено да играе още веднъж за Юнайтед, Грийнууд избира да потърси шанса си точно в чужбина, с цел да може да рестартира кариерата си.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР